Economia

reus

Telefonia mòbil amb traducció a temps real

Idaian Translations llança Travel Bonus, una targeta de prepagament amb traducció telefònica a cinc idiomes

Organitzar viatges particulars per internet i recopilar la informació de les destinacions per mitjà de la xarxa sovinteja cada cop més. Un 63% dels turistes britànics i nòrdics fan servir la xarxa amb aquest fi. “Les tecnologies s'han globalitzat, però no han superat la barrera de l'idioma”, comenta Anna Font, una de les principals inversores d'Idaian Translations SL, una empresa creada enguany a Reus en base a aquest nínxol de negoci en el sector de la telefonia mòbil.

Idaian ha llançat Travel Bonus, la primera targeta telefònica de prepagament per a la traducció telefònica a temps real en alemany, francès, anglès i espanyol, d'acord amb les llengües dels principals països emissors de turistes. El mes vinent ampliaran l'oferta al rus, la llengua d'un mercat turístic en expansió. Els socis impulsors del producte, pioner a l'Estat, tenen una àmplia experiència comercial en el sector turístic i indiquen que el Travel Bonus: “garanteix la seguretat d'expressar-te en el teu idioma davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir en el viatge”.

Amb la mateixa tecnologia, Idaian comercialitza targetes per a empreses i autònoms, amb quotes fixes i de publicitat, a través de la seva pàgina web.

LA XIFRA

12.000
euros
ha estat la inversió aproximada en el desenvolupament del projecte, que ha madurat en un any.

Connexió i ús fàcil

El Travel Bonus és una targeta amb codi. La persona que la compra fa una trucada al número que li apareix a la targeta, selecciona l'idioma, diu el codi i ja disposa dels minuts que fixa la targeta per a la traducció. Les targetes es comercialitzen en agències de viatges emissores, en oficines de canvi de moneda, cibercafès, locutoris i a les botigues Aldeasa dels aeroports de Madrid i Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.