Barça

Rosell: “Analitzarem la situació real del club en l'aspecte econòmic i jurídic”

Sandro Rosell pren possessió del seu càrrec com a president del FC Barcelona

La nova junta directiva vol convertir el Barça “en el millor club poliesportiu del món”

El president blaugrana pronuncia el seu primer discurs en català, castellà i anglès

Sandro Rosell acaba de prendre possessió del seu nou càrrec com a president del FC Barcelona. I en el seu primer discurs com a president ha insistit en el que vol que siguin els eixos del seu mandat: millorar esportivament, “que el soci torni a ocupar l'espai que li correspon per dret” i augmentar l'eficiència en la gestió.

Així, Rosell, el primer que exercirà el càrrec durant un període de sis anys en funció de la remodelació dels estatuts del club, ha encetat aquest dimecres el seu mandat prometent transparència. Per aconseguir-ho, la nova junta “analitzarà la situació real del club en l'aspecte econòmic, laboral i jurídic. I a partir d'aquí es farà de la transparència una constant de la gestió”, ha asseverat.

Sobre la filosofia que imprimirà al seu projecte, el nou president del Barça ha assegurat que l'objectiu és que, d'aquí sis anys, “el Barça sigui el millor club poliesportiu del món. Un club campió amb un model d'èxit basat en un equip fet a casa i reforçat amb els millors futbolistes del món”.

En aquest sentit, en un discurs en què Rosell ha parlat també en castellà i en anglès, ha anunciat que es “potenciarà una nova Masia i es reproduirà aquest model d'èxit a totes les seccions del club”.

Enmig d'un ambient molt calorós, Rosell ha tornat a prometre que lluirà l'austeritat en el model i que farà un Camp Nou remodelat i accessible, un nou Palau i un Espai Barça perquè tothom el pugui disfrutar.

Segons ha dit, la seva voluntat és que el Barça tingui “una nova època daurada”, i que allà on es vegi una samarreta blaugrana “s'hi vegi talent, compromís, solidaritat, i per sobre de tot Catalunya”.

Sandro Rosell ha presentat els que seran el seu grup de confiança. Josep Maria Bartomeu serà el vicepresident esportiu; Jordi Cardoner Casaus, el vicepresident social; Carles Vilarrubí i Carrió, el vicepresident institucional; Xavier Faus i Santasusana, el vicepresident econòmic; Toni Freixa, el portaveu, i Susanna Monje i Gutiérrez, la tresorera.

A la Masia, on s'ha efectuat l'acte de presa de possessió hi havia més de 400 convidats, entre els quals hi eren Josep Guardiola i els expresidents Montal, Gaspart i Reyna. També s'hi ha deixat veure el president d'honor, Johan Cruyff. I un altre expresident, en aquest cas de la Generalitat, Pasqual Maragall.

El president sortint ha estat molt breu en el seu comiat. Joan Laporta ha volgut donar les “gràcies a tots aquells que han contribuït i que han viscut els moments més importants de la història del Barça”, i desitjar molta sort a la nova directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia