Conferències

Cerca

Del
al

Prop d'Amer

Dimecres, 24 abril 2019

Banyoles

19.00. Sala de socis del CN Banyoles. Conferència Les claus de l'èxit de la Jèssica Vall, amb Jordi Jou i Jèssica Vall. Dins el cicle de conferències d'Esport i Ciència.

Girona

19.00. Espai Amics del Museu d'Art. Conferència Flandes, una pinzellada, a càrrec de Rosa Maria Roqueta.

18.00. Edifici CINC. Conferència Masterclass: com promocionar els teus productes o serveis a través de MicroInfluencers, a càrrec d'Òscar Cumí.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez, llicenciada en Publicitat. Dins el cicle de conferències Economia digital.

Navata

Durant el matí. Gimnàs de l'escola. Xerrada en motiu del 25è aniversari de l'assassinat del Pare Blanc Joaquim Vallmajó a Ruanda, a càrrec de familiars i amics de Joaquim Vallmajó

Torroella de Montgrí

19.00. Auditori Casa Pastors. Xerrada Dieta... menjant-nos la nostra salut. Consells i mesures per a una dieta equilibrada, a càrrec de Domingo Sanfiel, metge resident de medicina familiar i comunitària de l'ABS Torroella de Montgrí.

Dijous, 25 abril 2019

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Conferència Crèdit i caució: tanquem el cercle de l'assegurament total de l'empresa.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Classe magistral Jo no sóc una persona, sóc dinamita (Nietzsche), a càrrec del professor Josep-Maria Terricabras, de la UdG. Dins el cicle Filosofia a l'abast.

18.30. Institut d'Estudis Nahmànides. Conferència La fascinació per Israel en la política catalana del segle XX, a càrrec de Ferran Sáez Mateu. Dins el cicle Catalunya i el judaisme.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència Roboètica, a càrrec de la Dra. Carme Torras, llicenciada en matemàtiques, doctora en informàtica, professora d'investigació a l'Institut de Robòtica i escriptora. Dins el cicle Dijous culturals Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Elfriede Jelinek. La pianista, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

20.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Un somriure innombrable? Josep Pla, des de l'antropologia marítima, a càrrec d'Eliseu Carbonell, professor de la Facultat d'Educació de l'UdG.

Lloret de Mar

19.00. Sala polivalent de la biblioteca municipal. Sessió d'apreciació musical, Pautes per gaudir més d'un concert, a càrrec del professor Sergio Fidemraizer.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada-taller Laboratori de nutrició: la importància de la proteïna (animal-vegetal), a càrrec de Isolda Vila, nutricionista sensorial.

Figueres

20.15. La Cate. Conferència Lucky imaging, una tècnica fotogràfica per minimitzar la turbulència atmosfèrica, a càrrec de Juan Carlos Casado.

Divendres, 26 abril 2019

Banyoles

19.30. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Gabriel Ferrater, a càrrec de Josep Navarro. Dins el cicle Art i lletres al segle XX.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Xerrada Pintar en el segle XXI. Figuració del context global, a càrrec d'Eudald Camps, crític d'art.

La Vall d'en Bas

19.30. Can Trona. Xerrada Camí a la República. A qui votem? Per Madrid i Brussel·les, amb Raül Valls, d'En Comú Podem; Meius Ferrés, ERC; Jaume Soler; Front Republicà; Agustí Arbós, JuntsxCat.

Olot

19.00. Escola d'Adults. Xerrada Els Pirineus, refugi de plantes amenaçades, a càrrec de Xavier Oliver, especialista botànic i membre de la Institució Catalana d'Història Natural.

Figueres

19.30. Cercle Sport. Conferència Dolor i felicitat. Jo decideixo què fer amb el meu dolor, a càrrec del Doctor en Psicologia José Luis Bimbela.