Conferències

Cerca

Del
al

Prop d'Arbúcies

Dijous, 21 febrer 2019

Girona

14.30. Col·legi de Farmacèutics. Xerrada Els drets dels pacients al final de vida i el DVA, a càrrec de Glòria Cantarell, metgessa pal·liativista, i Magda Navarro, farmacèutica. Activitat organitzada pel DMD (Dret a Morir Dignament).

17.00. Casa de Cultura. Xerrada El dret a morir dignament, un dret humà, a càrrec d'Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT, i Cristina Vallès, coordinadora de DMD-Girona (Dret a Morir Dignament).

Lloret de Mar

19.00. Biblioteca municipal. Xerrada Mi rareza, mi grandeza, a càrrec d'Alba Saskia. Dins el cicle Els Dijous de l'Aurora.

19.00. Biblioteca municipal. Xerrada Mi rareza, mi grandeza, a càrrec d'Alba Saskia.

Divendres, 22 febrer 2019

Bescanó

19.00. Hotel d'Entitats. Xerrada de psicologia canina: Coneixements bàsics per una bona relació amb el gos, a càrrec de Jaume Serrano Teixidor, professor educador caní.

Vilablareix

19.30. Centre cultural Can Gruart. Conferència La salvaguarda del patrimoni català durant la guerra civil, a càrrec de Joaquim Nadal i la Gemma Domènech, coautors del llibre Patrimoni i guerra. Girona 1936-1940.

Cassà de la Selva

20.00. Auditori Sala Galà. Xerrada-projecció Espigoladors d'imatges. Ernest Costa, fotògraf i escriptor, conversarà amb Antoni Martí i Quim Paredes.

Girona

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Xerrada Dels reptes de la premsa en un món cada cop més autoritari. Assemblea de lectors de VilaWeb.

19.00. Centre cívic Pla de Palau. Conferència L'economia del bé comú, a càrrec de Josep Maria Carbó.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència Egmont, reivindicat per Carles Rahola. L'orquestra simfònica de Girona, cultura al servei de les llibertats, a càrrec de Joan Gay i Puigbert.

19.30. Casa de Cultura. Conferència-col·loqui Del patiment a la felicitat. Ideologia vs. psicoanàlisi, amb Jordi Fernández; psicoanalista, president de l'Associació de Psicoanàlisi ULP-Gi, i el Dr. Josep Miquel Pueyo, psicoanalista,  president honorífic de l'Associació de Psicoanàlisi ULP-Gi.

Lloret de Mar

20.00. Club Marina Casinet. Conferència del geòleg Xavier Gassiot.

Banyoles

20.00. Auditori de l'Ateneu. Conferència Una mirada al procés. Del tauler català a la cruïlla basca, a càrrec del lehendakari Juan José Ibarretxe.

Sant Julià de Ramis

19.30. Centre cívic. Xerrada col·loqui Sobirania econòmica, a càrrec d'Arcadi Oliveres, professor universitari i activista social.

Olot

19.00. Casal Marià. Conferència Què ens espera al segle de la informació i les dades?, a càrrec de Pere Brunet, doctor i enginyer industrial.

Dissabte, 23 febrer 2019

Cassà de la Selva

11.30. Can Trinxeria. Xerrada Hores de trobada i de gresca. Casinos, societats i balls, una acadèmia per a la vida, a càrrec d'Enric Bagué i Vilà, professor d'Història i autor de diversos treballs de recerca popular. Dins el cicle de conferències En l'espai llegim el temps.

Girona

12.00. Museu d'Art. Sessió del cicle de converses Mela Muter al descobert: diàlegs entorn de l'artista, amb Glòria Bosch, comissària de l'exposició, i Pere Parramon, crític d'art i escriptor.

Banyoles

19.00. Museu Darder. Conferència Els impactes naturals dels embassaments, a càrrec de Joan Armengol Bachero. Dins el curs La geosfera.

19.00. Museu Darder. Conferència Els impactes naturals dels embassaments, a càrrec de Joan Armengol Bachero, ecòleg. Dins el 5è curs de patrimoni geològic: La Geosfera.

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de La Caixa. Xerrada La màgia dels eclipsi, a càrrec de Marc Bayé, de l'Associació Astronòmica de Girona.