Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Borrassà

Dilluns, 25 març 2019

Girona

11.30. Servei municipal d'ocupació. Xerrada informativa per participar al programa Girona Actua, en el procés d'orientació i acompanyament a la recerca de feina.

Mieres

09.15. Escola. Xerrada sobre Open Arms, que realitzarà un voluntari d'Open Arms.

Dimarts, 26 març 2019

Banyoles

19.00. Museu Darder. Xerrada Raimon Pannikar, un esperit contemplatiu, a càrrec de Xavier Serra, llicenciat en filosofia i diplomat en teologia i ciències religioses. Dins el cicle d'activitats de l'any Raimon Pannikar.

Bordils

20.00. Casal del poble. Xerrada Després de l'ESO què?, a càrrec d'Anna Ginabreda Sala. Dins el cicle Tot el que fem educa.

Girona

19.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Desfent mites sobre l'Amazònia. Com aproximar-se a la diversitat social i ambiental sense caure en una mirada etnocèntrica?, a càrrec de Joana Higuita, politòloga, i Enric Cassú, filòsof i antropòleg. Dins el cicle Mirades amazòniques del segle XXI.

17.00. Centre cívic Pont Major. Xerrada El servei municipal de teleassistència.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Respostes davant l'èxit de l'envelliment, amb Marina Geli, metgessa i coordinadora de la Universitat de Vic.

19.00. Centre cívic Ter. Xerrada-col·loqui Classes de felicitat. Les felicitats tòxiques, a càrrec de Josep M. Carbó Teigeiro, filòsof.

Dimecres, 27 març 2019

Roses

19.30. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Xerrada El Born. La recerca arqueològica al barri de la Ribera de Barcelona a època medieval i moderna, a càrrec de Toni Fernández Espinosa.

Girona

18.00. Edifici CINC. Elevator Pitch: Com vendre millor la teva empresa, producte o servei en cinc o deu minuts, a càrrec de Manuel Villa, llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA).

11.30. CaixaForum. Xerrada sobre La Guerra dels Segadors: Santa Coloma de Farners. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

16.00. Girona Emprèn. Parlem de... Empoderament i atracció.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Blockchain: un viatge de 5.000 anys, a càrrec de Peplluís de la Rosa i Esteva, doctor en informàtica per la UAB i MBA per la UdG. Dins el cicle de conferències Economia digital.

19.00. Centre cultural La Mercè. Conferència De l'estatuària antiga a la performance; pervivència dels models mediterranis d'humanitat i divinitat, a càrrec de Pere Parramon. Dins el cicle Derives de la Mediterrània: Art, literatura i cultura del Mare Nostrum.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Blockchain: un viatge de 5000 anys, a càrrec de Peplluís de la Rosa i Esteva, catedràtic de la UdG.

20.00. Auditori Josep Viader. Conferència Església i feminisme, a càrrec de Míriam Díez i Bosch.

Vilablareix

18.00. Centre Can Ribotic. Xerada Saps com estalviar energia?.

Sant Feliu de Guíxols

10.00. Sala de parquet del Centre cívic Vilartagues. Xerrada No és No al Sí, mites i tabús en la sexualitat, a càrrec de Marina Castro i Leonarte, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella.

Santa Coloma de Farners

09.30. El Centre. Eix de Negoci. Conferència Màrqueting d'atracció, a càrrec de Martí Juanola.

Dijous, 28 març 2019

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Xerrada Hem tardat, però finalment hem ampliat la moral als animals i al planeta. Hans Jonas versus Peter Singer (Ecologisme i animalisme), a càrrec de Max Pérez. Dins el cicle de xerrades sobre filosofia Què hem aconseguit filosofant al segle XX?.