Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Brunyola

Dimecres, 12 desembre 2018

Girona

18.00. Museu d'Història de Girona. Conferència Damià Escuder: l'art i l'art de la vida, a càrrec de Jaume Vidal, historiador i crític d'art.

19.00. CaixaForum Girona. Conferència I cremo tot en cant, a càrrec de Roger Mas, cantautor. Dins el cicle Universos literaris.

19.00. Fundació Fita. Conferència La ignorància. El tractat. Intempèrie i ètica, a càrrec de J. M. Uyà, doctor en Filologia i dramaturg. Dins el cicle El Flâneur a la finestra.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El medi ambient com a propulsor del canvi global, a càrrec de Xira Ruiz, doctora en relacions internacionals per la Universitat Complutense de Madrid. Dins el cicle Intel·ligència creativa: canvi global.

Olot

17.30. Sala d'actes de DinàmiG. Xerrada Música antiga: quo vadis?, a càrrec de Joan Bosch i Anton, professor de flauta moderna.

Dijous, 13 desembre 2018

Vilobí d'Onyar

20.00. Can Roscada. Cloenda de l'exposició Presos polítics a l'Espanya contemporània, amb la conferència de Benet Salellas.

Girona

17.00. Edifici Sant Domènec. Aula B1. Conferència Justícia: veritat o ficció?, a càrrec de Joan Tamayo, advocat i activista. Dins el cicle Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

18.30. Edifici Sant Domènec. Conferència/debat: Com les xarxes socials condicionen el consum de continguts culturals, a càrrec de Gemma Busquets.

18.00. Museu del Cinema. Conferència Del que és invisible al que és virtual, a càrrec de Jacques Aumont.

18.30. Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Repensant el futur del centre d'art. Cicle de conferències pel 10è aniversari del Bòlit.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Neurotoxicologia ambiental, amb Jordi Llorens, doctor en Ciències Biològiques, i M. Teresa Colomina, doctora en Medicina i catedràtica en Psicobiologia. Dins el cicle La tardor amb neoma.

19.00. Espai Marfà. Xerrada Alta sensibilitat, empatía i connectivitat humana, a càrrec d'Aleix Garriga Gascons.

20.00. Centre cívic de Santa Eugènia. Conferència informativa Dret a vot. Sufragi actiu i passiu en les eleccions municipals per a persones estrangeres, amb Oriol Amorós, secretari d'igualtat, migracions i ciutadania; Eva Palau, regidora delegada d'Igualtat, drets socials i habitatge de l'ajuntament de Girona; Ferran Burch, regidor d'acció social, ciutadania i convivència de l'ajuntament de Salt; Anna Serra, Creu Roja, i Mònica Caldas, Càritas Girona.

Cassà de la Selva

21.00. Sala Galà - Auditori. Xerrada Com parlar als fills de sexe.

Sarrià de Ter

19.00. El Coro. Xerrada Qui és el model de recollida que millora el reciclatge?

Banyoles

17.00. Museu Darder. Sessió dels dijous culturals, amb la xerrada L'Islam també forma part del passat de Catalunya, a càrrec de Dolors Bramon, doctora en Filosofia i Lletres i professora emèrita d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Barcelona.

19.00. Museu Darder. Xerrada Felipe Sánchez Babot, Pipe (1921-2016), a càrrec dels Drs. Josep Lloveras i F. Xavier Carreras.

L'Escala

18.30. Biblioteca. Parlem de... Dilemes ètics, a càrrec de Josep M. Carbó.

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Raimon Panikkar: de Catalunya a l'Himàlaia i a les universitats d'arreu del món, a càrrec de Jordi Pigem, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Divendres, 14 desembre 2018

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Els contaminants com a vector de canvi global, amb Jordi Dachs. Dins el cicle Intel·ligència creativa.