Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Castell-Platja d'Aro

Dimarts, 16 octubre 2018

Girona

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència L'impacte del malbaratament alimentari, a càrrec de Joan Roca (El Celler de Can Roca) i Massimo Bottura (Osteria Francescana).

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El significat d'envellir: determinants psicosocials, canvis i oportunitats, a càrrec de Judit Pont, doctora en Psicologia Social.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Els fills catalans de Darwin. Ramon Turró i Pompeu Gener, a càrrec d'Alba Padrós. Dins el curs Introducció a la filosofia catalana.

18.00. Hotel Carlemany. Conferència Digitalització i nous models de distribució, a càrrec d'Emmanuel Djengue, director d'Innovació de RGAX Europa., Dins la 44a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances.

19.00. CaixaForum. Conferència L'espionatge a la guerra civil espanyola. Intel·ligència, contraintel·ligència, sabotatges i cinquena columna, a càrrec de Joan Maria Thomàs. Dins el cicle L'espionatge d'entreguerres.

Porqueres

17.00. Casal de la Gent Gran. Xerrada sobre els antibiòtics, a càrrec de Gemma Fontbernat, farmacèutica.

Dimecres, 17 octubre 2018

Blanes

19.00. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada Como superar la ansiedad con Wingwave, amb Ester Bisbal.

Girona

18.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Dones, homes i salut, a càrrec de Carme Valls, directora del Programa Dona, Salut i Qualitat de Vida del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitàries (CAPS) de Barcelona. Presentació a càrrec de Josep Maria Fonalleras, escriptor.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Error 505 (pàgina no trobada): llibertat, privacitat i ètica hacker, a càrrec de Mercè Molist, periodista especialitzada en noves tecnologies, seguretat informàtica i cultura hacker. Dins el cicle Un espia a la butxaca.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Conferència El regnat del guionista. Escriure amb càmeres cares. Dins el cicle Novel·les audiovisuals. Literatura i ficció televisiva.

19.00. Espai dels Amics del md'A. Conferència El misteri de la proporció àuria, a càrrec de Joan Gaya, enginyer i amic de les arts.

Santa Coloma de Farners

19.00. Arxiu Comarcal de la Selva. Conferència Refer la llengua, retrobar el paí, a càrrec de Jordi Ginebra, comissari de l'Any Fabra.

19.00. Sala d'actes de la Biblioteca Joan Vinyoli. Xerrada informativa Càncer de mama: avenços en el tractament i aspectes psicològics, a càrrec de Joan Martí, doctor en Ciències Físiques per la UPC, i Carme Ventura, psicooncòloga d'Oncolliga Girona. En motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama.

Dijous, 18 octubre 2018

Girona

18.00. Biblioteca Carles Rahola. El dret a morir dignament, un dret humà, a càrrec d'Enric Blavi i Cristina Vallès. Tot seguit, projecció dels curts de ficció La dama i la mort, de Javier Recio, i Què us sembla si em poso el pijama?, de Miguel Bardem. Amb els testimonis reals de Ramón Sampedro i Michèle Causse.

19.00. Sala d'actes de Gicor (Hotel Entitats). Conferència-tertúlia Arritmies cardíaques. Nova Unitat d'Arritmies al Josep Trueta, a càrrec de la Dra. Maria Emilce Trucco, cap de la Unitat d'Arritmies Cardíaques de l'Hospital Josep Trueta.

19.00. Hotel AC Palau de Bellavista. Conferència El futbol s'allunya del camp i s'apropa a la televisió, a càrrec de Ramon Besa i Camprubí, periodista i professor de periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna i dels Màster de Periodisme de Les Heures. Entrevista a càrrec de Jordi Grau, periodista i vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Dins la 44a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Geofísica de l'experiència mística: els orígens de la religió, a càrrec de Rafel Balaguer, pre-historiador i astrònom amateur. Dins el cicle Contemporàlia: els límits de la ciència.

Divendres, 19 octubre 2018

Blanes

16.00. Auditori del Centre Catòlic. Xerrada Com preparar la visita amb el neuròleg, amb la intervenció de la Dra. Berta Solano, coordinadora de la unitat de trastorns del moviment de l'Hospital Santa Caterina/Hospital Josep Trueta de Girona; i Mireia Montserrat, infermera.

Girona

19.00. Museu del Cinema. Descobrint Ingmar Bergman des de la psicoanàlisi, a càrrec de José Miguel Pueyo, psicoanalista i president honorífic de l'Associació de Psicoanàlisi ULP-Gi, i Sergio Domínguez, psicoanalista, sociòleg i membre de la ULP-Gi.

Sarrià de Ter

19.30. Centre cívic La Cooperativa. Sessió d'educació emocional a càrrec de Joana Frigolé, psicòloga i coach.