Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Glorianes

Dimecres, 20 març 2019

Olot

17.30. Sala d'actes de DinàmiG. Xerrada Experiències d'una expedició en solitari a Papua Nova Guinea, a càrrec de Rai Puig Roig, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC), monitor de piragüisme i guia de caiac de mar.

Dijous, 21 març 2019

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Alexandre Deulofeu i Àlvar d'Orriols, a càrrec de Joan Ferrerós. Dins el 6è Cicle de lectures comentades de textos literaris Els escriptors catalans i l'exili.

19.30. Teatre Museu Dalí. Conferència Dalí també pintava al futbol, a càrrec de Josep Playà.

Divendres, 22 març 2019

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència El dia de Sant Joan a Barcelona, un motiu literari recurrent a la literatura espanyola; de Cervantes a Carmen Laforet, Luis Romero, Juan Marsé i Eduardo Mendoza, a càrrec de Joan Manuel Soldevilla, professor de Literatura i escriptor. Dins el XII Cicle de Literatura Universal.

Olot

19.00. Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Xerrada L'aportació olotina a les edicions catalanes de París, a càrrec de Lluís Sacrest.

Dissabte, 23 març 2019

La Jonquera

11.00. MUME. Conferència Tarradellas i el final de l'exili, a càrrec de Joan Esculies i Enric Pujol.

Olot

18.00. Museu de la Garrotxa. Xerrada Les càrregues al llarg de la història, a càrrec d'Enric Calpena i Joan Carreras, comissaris de l'exposició La Càrrega o la violència de l'Estat contra el poble.

19.00. Orfeó Popular Olotí. Xerrada Evolució dels darrers 20 anys a Catalunya i perspectives de futur, a càrrec de Salvador Cardús.