Conferències

Cerca

Del
al

Palafrugell

Dissabte, 20 octubre 2018

18.30. Sala d'actes del TMP. Conferència EEUU bajo Trump, a càrrec de Loren Golner, activista americà.

Prop de Palafrugell

Divendres, 19 octubre 2018

La Bisbal d'Empordà

20.00. Teatre Mundial. Xerrada Verbs que hem de conjugar en l'acció educativa, a càrrec de Jaume Cela. Dins el cicle Parlem d'educació a la Bisbal d'Empordà.

Girona

19.00. Museu del Cinema. Descobrint Ingmar Bergman des de la psicoanàlisi, conferència sobre la pel·lícula Persona, d'Ingmar Bergman, a càrrec de José Miguel Pueyo, psicoanalista i president honorífic de l'Associació de Psicoanàlisi ULP-Gi, i Sergio Domínguez, psicoanalista, sociòleg i membre de la ULP-Gi.

19.00. Hotel d'entitats La Rutlla. Xerrada Crèdit hipotecari. Què he de mirar per contractar una hipoteca?.

19.00. Centre cívic Barri Vell. Obertura del cicle de conferències Descobert a Girona, amb la ponència Ciència i valors: quins interessos mouen la ciència?, a càrrec del Dr. Marc Artiga, professor lector del Departament de Filosofia de la Universitat de València.

Sarrià de Ter

19.30. Centre cívic La Cooperativa. Sessió d'educació emocional a càrrec de Joana Frigolé, psicòloga i coach.

Vilablareix

20.00. Centre cultural Can Gruart. Conferència Llull, l'òpera, a càrrec del mestre Francesc Cassú, autor de la música i director musical d'aquesta òpera que s'estrenarà a l'Auditori de Girona els dies 23 i 24 de novembre. Presentació a càrrec de Josep Llagostera.

Sils

10.00. Centre cívic. Xerrada Què ha passat a Catalunya en els darrers 10 anys?, a càrrec de Maria Vila.

Blanes

16.00. Auditori del Centre Catòlic. Xerrada Com preparar la visita amb el neuròleg, amb la intervenció de la Dra. Berta Solano, coordinadora de la unitat de trastorns del moviment de l'Hospital Santa Caterina/Hospital Josep Trueta de Girona; i Mireia Montserrat, infermera.

Figueres

20.15. Bon Pastor. Xerrada a càrrec de Carles Mir, Xavi Falgueras i Oscar Falgueras sobre Futbol, història i equipaments.

Vilajuïga

19.30. Biblioteca. Escriure des de l'Empordà, sessió del cicle de converses literàries, amb Carles Mallol i Mercè Cuartiella.

Dissabte, 20 octubre 2018

Palamós

16.30. Local de Càritas. Conferència Mirant el mar. Pot ser el mar una font d'inspiració per als compositors?, a càrrec d'Amós Pérez Fuertes, músic i mestre de música.

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de La Caixa. Conferència La màgia de Roberto Carlos, cantautor, a càrrec de Josep M. Corretger, president de l'Associació Amics de la Casa Màgica.

Cassà de la Selva

12.00. Can Trinxeria. Conferència L'imperi de les dades. El Big Data: oportunitats i amenaces, a càrrec de Xavier Duran, periodista i químic.

Girona

10.00. Espai cívic Can Gibert. Xerrada pràctica Som diferents, entrenem diferents?, a càrrec de Silvia Wang.

19.00. Centre cívic Pla de Palau. Sessió divulgativa Recerca d'asteroides, impactes amb la terra i estudi pro-am, a càrrec d'Albert Sánchez, astrònom.

Figueres

12.00. Museu de l'Empordà. Conversa amb vermut Fages i Dalí, a càrrec de Josep Playà i Narcís Garolera.

18.00. Bon Pastor. Conferència Veure els colors del món, a càrrec de Manuel Núñez i José Yépez.

Diumenge, 21 octubre 2018

Girona

10.00. Local social de Sant Daniel. Xerrada de micologia. Exposició i llibres sobre bolets.

Dilluns, 22 octubre 2018

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència D'on vinc, a càrrec d'Espido Freire, escriptora. Dins el cicle Universos literaris.