Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Palamós

Dilluns, 18 juny 2018

Girona

19.00. Casa de Cultura. Celebració del 5è aniversari de la inclusió del Llibre del Sindicat Remença 1448 a la llista de Memòria del Món de la UNESCO. Xerrada a càrrec de Joan Boadas i Raset, Cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions, i Anna Gironella, tècnica Superior d'Arxiu, AMGi.

19.00. Centre cívic Santa Eugènia. Conferència La intuïció, intel·ligència del futur, a càrrec de Balwant Patel.

Dimarts, 19 juny 2018

Girona

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Mirant al meu voltant. Tible i sardanes, a càrrec de Xavi Piñol, músic i compositor. Dins les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran.

Dimecres, 20 juny 2018

Girona

18.00. CINC. Conferència Reaccelera la teva pime, a càrrec de Paco Vázquez, enginyer.

18.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Dones, homes i salut, a càrrec de la Dra. Carme Valls, directora del Programa Dona, Salut i Qualitat de Vida, del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) de Barcelona. Dins el cicle de converses sobre promoció de la salut: 10 anys de la Càtedra de Promoció de la Salut.

18.00. Centre cívic Barri Vell-Mercadal. Propostes per un habitatge digne, a càrrec de Salva Torres, Víctor Peñarroya i Marc Puntunet, activistes i tècnics en l'àmbit de l'habitatge. Dins el cicle L'habitatge a Girona, un dret garantit?.

Figueres

19.30. Biblioteca. Xerrada-tast amb David Puertas, Gran reserva de l'òpera.

Dijous, 21 juny 2018

Girona

19.00. Espai Natura. El treball de Byron Katie - Un camí a l'alliberació, la pau i l'alegria, a càrrec de Marta Ayuso, coach professional i personal.

Blanes

17.00. Casal cívic Benet Ribas. Xerrada de recomanacions de consum per a la gent gran, Com entendre les factures.

Figueres

19.30. Casa Empordà. Conferència teatralitzada sobre l'Alzheimer, Más allá de las palabras.

Divendres, 22 juny 2018

Palafrugell

19.30. Biblioteca. La Cantada de Calella: de la intimitat a les masses, a càrrec d'Enric Serra i Lluís Poch, periodistes i autors del llibre I com aquestes, mil. 50 anys de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Dins el cicle de conferències L'havanera, ahir i avui.