Conferències

Cerca

Del
al

Palamós

Dijous, 21 març 2019

21.00. Teatre La Gorga. 16es Jornades d'educació i família, a càrrec del Dr. Domènec Luengo, doctor en psicologia i especialista en ansietat.

Divendres, 22 març 2019

18.30. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada Ja saps què menges? Agricultura ecològica versus agricultura industrial, a càrrec de Mallku Negre, enginyer superior agrònom i tècnic del Projecte Horts Socials de Càritas, i Carolina Parra, pediatra.

Prop de Palamós

Dimecres, 20 març 2019

Sant Feliu de Guíxols

18.00. Casal Tueda. Croàcia vista des del mar, a càrrec de Josep M. Bisbe, navegant.

Girona

11.30. Girona Emprèn. Xerrada Noves economies: l'emprenedoria social.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez. Dins el cicle Economia digital.

20.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Religiositat i ciutat, a càrrec de Joaquim Nadal, catedràtic d'Història Contemporània.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Conferència La idea del Mediterrani i la postura artística contemporània: de la revisitació d'un imaginari cultural a la consciència del pes de les aigües, a càrrec de Laura Cornejo, doctora en Història de l'Art. Dins les activitats complementàries del Festival MOT.

19.00. CaixaForum. Xerrada Què hem de menjar per reduir el risc de càncer?, a càrrec del Dr. Carlos Alberto González, investigador emèrit de la Unitat de Nutrició, Ambient i Càncer de l'Institut Català d'Oncologia.

19.00. Sala A de la Casa de Cultura. Molta gent petita, a molts llocs petits, fent coses petites... transformen el món, xerrada-col·loqui a càrrec de Begoña Iñarra.

Dijous, 21 març 2019

La Bisbal d'Empordà

18.30. Teatre Mundial. Xerrada Entrena'l per la vida, a càrrec de Cristina Gutiérrez.

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Jornada EIAC: l'autopista del corredor cap a la digitalització. Ponents: David Salinas, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Còrdova i impulsor de l'EIAC, i Ricardo García, responsable Model Connectivitat, Unitat Digital Business i Canal Directe Digital AXA.

19.00. CaixaForum. Trobada amb... Mucho, un dels estudis de disseny gràfic de Barcelona amb més notorietat internacional.

19.00. Auditori Josep Irla. Xerrada Picasso, vida i obra, a càrrec del Dr. Juan Francisco Campo Echevarria, director mèdic assistencial de la Clínica Bofill. Dins Els Dijous cultural de la Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Maria de França. Lais, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

19.30. Auditori Viader. Xerrada Aproximació a l'òpera La Gioconda, d'Amilcare Pouchielli, amb Pol Avinyò.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca. Xerrada taller Laboratori de nutrició: Llet i derivats làctics o begudes vegetals, a càrrec d'Isolda  Vila, nutricionista sensorial.

L'Escala

20.00. Sala d'actes de l'Ajuntament. Xerrada informativa La prevenció i el cribatge del càncer corectal, a càrrec de Montse Salvachua, psicooncòloga de l'Associació, amb la col·laboració del farmacèutic Eduard Massaguer.

Banyoles

17.30. Casal cívic. Xerrada La Banyoles medieval en cos i ànima, a càrrec de Bibiana Agustí Farjas, antropòloga. Dins les activitats emmarcada a l'exposició temporal Òssos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física.

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Alexandre Deulofeu i Àlvar d'Orriols, a càrrec de Joan Ferrerós. Dins el 6è Cicle de lectures comentades de textos literaris Els escriptors catalans i l'exili.

19.30. Teatre Museu Dalí. Conferència Dalí també pintava al futbol, a càrrec de Josep Playà.