Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Palamós

Dissabte, 25 novembre 2017

Cassà de la Selva

11.30. Primer pis de Can Trinxeria. Xerrada Els remences de Cassà de la Selva, 1448-1497, a càrrec d'Elvis Mallorquí Garcia.

Banyoles

Tot el dia. Sala d'actes del Museu Darder. Diverses ponències. Dins el XXIV Col·loqui de Tardor.

Roses

11.00. Ca l'Anita. Xerrada per famílies Com ajudar els nostres fills davant la pèrdua i el dol, a càrrec de Veie Vida.

Dilluns, 27 novembre 2017

Girona

16.30. Edifici Sant Domènec. Compromís i ètica periodística, a càrrec d'Anna Palou, periodista. Dins el cicle Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

18.00. Edifici CINC. Centre de Negocis i Assessorament d'Empreses. Conferència Eficiència comercial, pricing i beneficis: la gestió centrada en el marge comercial, a càrrec de Francisco M. López, consultor, formador i divulgador expert en l'eficiència comercial i pricing a través de la gestió del marge comercial.

19.00. Escola municipal d'Humanitats - Centre Cultural La Mercè. Conferència Octubre, de Miquel Pairolí. Escric, per tant, penso, a càrrec de Joan Vergés. Dins el cicle Filosofia i literatura.

19.00. CaixaForum. Conferència La mélodie francesa i els seus colors, a càrrec d'Enric Martínez-Castignani, baríton i divulgador. Dins el cicle L'emoció de la veu.

19.00. Llibreria22. Xerrada al voltant de l'espectacle teatral Medusa amb la intervenció de Pablo Ley, dramaturg; i Aleix Fauró, director.

Dimarts, 28 novembre 2017

Llagostera

20.00. Biblioteca Julià Cutiller. Conferència El dol, un procés natural.

Girona

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència L'altra meitat del call: espais de dones al Museu d'Història dels Jueus a Girona amb Síliva Planas, directora del Museu d'Història dels Jueus i dels Museu d'Història de Girona.

Calella

17.00. Local d'Oncolliga. Com superar l'angoixa?, a càrrec d'Esther Bisbal Capellades, coach especialitzada en el mètode Wingwave.

Dimecres, 29 novembre 2017

Girona

19.00. Saló de Descans de l'Ajuntament. Conferència Un poble enemic de les imposicions i les arbitrarietats: el tribunal de contrafaccions, a càrrec del Dr. Josep Capdeferro i Pla, presentat pel Dr. Joaquim Nadal, historiador. Dins el cicle de conferències Catalunya: el poble i les institucions. Una mirada històrica.

19.00. CaixaForum. Per què tenim emocions?, a càrrec de Josep Artigas, neuròleg i psicòleg. Dins el cicle Sobre les emocions.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El costat fosc de la nanotecnologia: prevenció de riscos, a càrrec de Pedro A. Serena, professor i investigador científic del CSIC. Dins el cicle Intel·ligència creativa.

Dijous, 30 novembre 2017

Girona

17.00. Espai cívic Barri Vell-Mercadal. Conferència Podem escollir quan i com morir?, sobre el dret a morir dignament.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Principis ètics per un nou model social, a càrrec de Francesc Torralba, director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. Dins el cicle Quina era serà?. Del col·lapse digital cap a un nou model social.