Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Palamós

Dimarts, 24 abril 2018

Girona

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Reflexions sobre la mort: aspectes mèdics, filosòfics i antropològics, a càrrec de Narcís Bardalet, especialista en medicina legal i forense.

19.00. Espai Marfà. Xerrada La música en els nous llenguatges audiovisuals, a càrrec de Xavi Bové, compositor visual, director artístic i docent.

20.00. Teatre municipal. Club de lectura Frankenstein, quan els monstres són humans, amb la presència de Laura Borràs, filòloga i diputada al Parlament.

Dimecres, 25 abril 2018

Santa Cristina d'Aro

18.00. Sala d'exposicions de la Caixa. Xerrada Horts urbans, a càrrec de Jordi Taberner i Mallku Negre.

Campllong

20.00. Sala polivalent del local social. Xerrada per a pares i mares sobre Dislèxia, a càrrec de Laia Serrano, mestra d'Educació Primària, especialitat en adults, i màster en pedagogia terapèutica.

Girona

11.30. CaixaForum. Xerrada El Modernisme: Palau de la Música de Barcelona, a càrrec de Jordi Falgàs, doctor en Història de l'Art i director de la Fundació Masó. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

16.00. Girona Emprèn. Xerrada 7 claus per vendre més i millor, a càrrec de Miquel Pino, economista i mentor d'empresaris de Pymes.

17.00. Centre cívic Santa Eugènia. Xerrada Desmuntem les factures d'electricitat i gas i millorem l'ús de l'energia a la nostra llar.

17.00. Llar de jubilats de Taialà. Xerrada informativa Seguretat de l'avi viatger, a càrrec de membres de la Policia municipal.

18.00. Sala d'actes de l'Hotel d'Entitats. Carles Clemente presenta la plataforma Salvem la Devesa.

19.00. CaixaForum. Conferència La veu a la música popular, a càrrec de Jordi Domènech, contratenor. Dins el cicle Quina bona veu.

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Saber escollir el que em convé menjar, a càrrec de Manel Escurriola, dietista-nutricionista. Dins el cicle Pels camins d'una alimentació sobirana i sostenible.

19.00. Espai Jove El Güell. Xerrada sobre Voluntariat a Guatemala, adreçada a joves de 14 a 29 anys.

Vilablareix

19.30. Centre cultural Can Gruart. Xerrada Aeròdroms republicans a Girona, 1936-1939, a càrrec de David Garcia, Roberto Pla i Carles B. Gorbs, autors i editor, respectivament, d'un llibre amb el mateix nom que la conferència.

Figueres

20.00. Llibreria La Bookman. Xerrada Infinity War. ¿Cómo hemos llegado hasta aquí?, a càrrec d'Ivan Méndez.

Dijous, 26 abril 2018

Girona

19.30. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Sexualitat femenina, amb Amerai Carrera.

18.30. Auditori petit de la biblioteca Carles Rahola. Conferència Tolrana, la jueva que no va voler abandonar la fe de les mares d'Israel, a càrrec de Sílvia Planas. Dins el cicle Llegendes, mites i tradicions de Girona.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Presentació del projecte Museu al carrer i la seva relació amb la societat industrial, a càrrec de Jaume Perarnau, director del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Projecció d'un vídeo resum elaborat per Carlus Camps Torner de les I Jornades sobre Societat Industrial.

19.00. CaixaForum. Conferència El nanomón a la gran pantalla, a càrrec del Dr. Carlos Briones, científic titular del CSIC al Departament d'Evolució Molecular del Centre d'Astrobiologia. Dins el cicle de ciència Tardes científiques.

Divendres, 27 abril 2018

Palafrugell

19.00. INS Frederic Martí Carreras. Lliurament de premis del 43è Concurs literari Josep Pla i Francesc Alsius. Conferència L'aventura d'escriure. El plaer de llegir, a càrrec de Miquel Martín, escriptor. Actuació de l'Escola de Música de Palafrugell.