Conferències

Cerca

Del
al

Pineda de Mar

Dilluns, 19 març 2018

17.00. Espai Sara Llorens. Comuniquem bé? Comunicació verbal i oral, a càrrec de Lorena.

Prop de Pineda de Mar

Dimarts, 20 març 2018

Sant Pol de Mar

10.00. Ca l'Arturo. Xerrada Estalvia en al teva factura de llum i gas natural.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Conferència d'Agricultura El futur de l'agricultura periurbana, a càrrec de Miquel Riera, pagès del Maresme.

Mataró

19.30. Sala d'actes de Can Palauet. Les migracions d'ocells, entre el temps i l'espai, a càrrec de Xavier Ferrer, de la Facultat de Biologia (UB). Dins del programa del seminari Tempus fugit.

19.30. Ca l'Arenas Centre d'Art. Museu de Mataró. El patrimoni religiós de postguerra, a càrrec de Xavier Monjo, màster en gestió del patrimoni eclesiàstic.

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. El problema de es tres D: deute, deflació, demografia, a càrrec de Xavier Puig Pla, seguida d'un col·loqui.

Premià de Mar

19.00. Centre cívic. La revolució de les dones a l'Índia rural, a càrrec de Montse Ortiz, coordinadora de sensibilització i experta en gènere de la Fundació Vicente Ferrer.

Vilablareix

20.00. Can Gruart. Xerrada sobre Gestió del temps.

Girona

18.30. Museu d'Història. Xerrada Somniar la ciutat, encarnar idees, conversa entre Cristina Masanés i Joan Ventura, al voltant d'alguns textos que reflecteixen el compromís social i polític de Carles Rahola. Dins el Festival Mot.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Dones i videoclips: sexisme hipster?, a càrrec de Gemma Busquets i Roser Solà-Morales.

19.00. CaixaForum. Conferència Novetats en el tractament del càncer de pulmó, a càrrec del Dr. Joaquim Bosch, oncòleg, doctor en Medicina per la Universitat de Navrra. Dins el cicle Girona, una ciutat amb bona salut.

19.30. Casa de Cultura. Conferència Poesia, de Fernando Pessoa, a càrrec de Jordi Galves, escriptor i crític literari. Dins el cicle Els set magnífics (el retorn), curs de literatura universal.

17.15. Centre cultural La Mercè. Conferència de l'escultor Samuel Salcedo. En el marc del projecte d'Escultures al Claustre.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència La força del pensament: de Buda a Martin Seligman, a càrrec de Miquel Pallarés, llicenciat i doctor en Medicina. Dins les Aules d'Extensió Universitària.

19.00. Espai Natura. Xerrada Les persones amb Alta Sensibilitat, a càrrec d'Aleix Garriga i Oihane Ugalde, president i vicepresidenta de l'Associació de Persones amb Alta Sensibilitat (PAS).

Dimecres, 21 març 2018

Blanes

19.00. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada del Programa Empoderate.

19.00. Biblioteca comarcal. Meditació per a la igualtat i conferència editar & Mildfudnes, a càrrec de la mestra budista Ana Asencio i el mestre Xavier Cortés.

Sant Feliu de Guíxols

18.30. Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. Xerrada Medicina estètica, sobre tractaments de medicina estètica i prevenció i cures de la pell, a càrrec de la Dra. Vera, del Centre mèdic Futurmèdic.

Vilablareix

18.00. Can Gruart. Demència o malaltia de l'oblit, a càrrec d'Esther Celda.

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència Pintar, menjar i beure, a càrrec de Joan Ramon Triadó, professor d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona. Dins el cicle El gran segle de la pintura flamenca.