Conferències

Cerca

Del
al

Pineda de Mar

Divendres, 20 octubre 2017

18.30. Biblioteca Serra i Moret. Salut Social i despesa militar.

19.30. Sala d'actes de Can Comas. Verdi i la seva òpera, a càrrec de Joan Vives.

Prop de Pineda de Mar

Divendres, 20 octubre 2017

Sant Pol de Mar

19.00. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada Els canvis en l'adolescència, a càrrec d'Helena Galé, psicòloga de l'Institut d'Estudis de la sexualitat i la parella.

Tordera

19.30. Biblioteca. Conferència Any Bertrana, Prudenci Bertrana artista, a càrrec de Glòria Granell, filòloga, especialista en l'obra de Prudenci Bertrana.

Blanes

19.00. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca. Xerrada Las múltiples caras del acoso escolar o Bulling: qué le sucede a los protagonistas?, a càrrec d'Andrea Pérez Orue, psicòloga clínica i psicopedagoga.

Cabrils

20.30. Biblioteca. Xerrada oberta a tota la família amb Toni Marí, del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral.

Vilassar de Mar

19.00. Sala Roser Carrau - Espai Cultural Can Bisa. Conferència homenatge a Pep Ventura, músic i compositor de sardanes, a càrrec d'Anna Costal, instrumentista de tenora i musicòloga.

El Masnou

19.00. Sala polivalent de la Biblioteca Pública Joan Coromines. Granados, el Grieg català. Les relacions del mestre Millet amb Apel·les Mestres i amb Goya, a càrrec de M. Lluïsa Cortada, llicenciada en Història de l'Art, doctora en Musicologia i clavicembalista.

Vilassar de Dalt

19.00. Sala d'exposicions Teatre la Massa. Dia Mundial del càncer de mama, Nous projectes d'investigació sobre el càncer de mama, a càrrec de María Vidal, oncòloga de la Fundació Clínic. Presentació i venda del Calendari Solidari 2018, de Txell Monterde, educadora social i dissenyadora.

20.00. Biblioteca can Manyer. 150 aniversari. Josep Puig i Cadafalch / Frank Lloyd Wright, a càrrec d'Agàpit Borràs, arquitecte.

Anglès

19.00. Biblioteca Joaquim Bauxell. Conferència sobre malalties infeccioses. En motiu de la Marató de TV3.

Girona

19.00. Espai Marfà. Taula Fronteres de la quotidianitat, amb la participació de Natàlia Sànchez, de la productora Metromuster; Anna Serra, de Creu Roja, i Flora Ridaura, de Càritas. Moderador: Pere Cortada. Dins el cicle Siner[GI]es.

19.00 a 20.00. Espai Natura. Què és la reflexologia?, a càrrec de Sandra Renart, naturòpata i reflexòloga.

Palamós

19.00. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada Fitoteràpia (plantes medicinals), a càrrec d'Iris Ninette León i José Martínez Cano, fitoterapeutes.

Bordils

20.00. Punt de lectura, sala de dalt del Casal. Xerrada Quines pomes tenim?, a càrrec de Gemma Esteba, enginyer agrícola ADV.

Tona

19.00. Sala de plens de l'Ajuntament. Xerrada Cant coral: Un benefici individual i social, a càrrec de Constantí Sotelo.

Diumenge, 22 octubre 2017

Sant Feliu de Guíxols

12.00. Capella de l'Antic Hospital. Conferència Filatèlia fiscal, a càrrec de Xavier Andreu Bartroli.

Dilluns, 23 octubre 2017

Vilassar de Mar

18.30. Biblioteca municipal Ernest Lluch i Martín.  Xerrada Internet segura, sobre els perills de les xarxes socials, a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

Girona

19.00. Casa de Cultura. Conferència El comte Arnau, de Joan Maragall. La superació del pensament dualista, a càrrec d'Ignasi Moreta. Dins el cicle Filosofia i literatura.

Dimarts, 24 octubre 2017

Blanes

19.00. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca. Xerrada informativa Biblioteca integradora: biblioteca per a tothom. Dins el Dia de la Biblioteca.