Tota l'agenda

Santoral

Diumenge 26 febrer

Carnestoltes

Nèstor, bisbe i màrtir; Alexandre, bisbe; Fortunat, màrtir; i Víctor.

Refrany

El que s'escriu dura; el que es diu ningú ho atura.

Mercats

11.00. Plaça de l'Església. Cercavila inaugural, músics, un bufó i un faquir. 12.30. Acció teatral Ramón de los bosques. 13.00. Funció de circ amb La Caputxeta. 13.30. Cercavila musical. 17.00. Cercavila inaugural, amb els músics i un bufó. 17.30. Acció teatral El Perfumer. 18.00. Cercavila musical. 18.30. Fundació de circ Bufonades. 20.00. Cercavila final: La Mort i el seu seguici. 10.00. La Porxada del mercat municipal. Mercat de les puces solidari, venda de productes de segona mà en benefici dels animals abandonats d'Alella.

Cita del dia

Només hi ha dos llegats duradors que podem aspirar a deixar als nostres fills: un arrels, l'altre, ales . (Hodding Carter)

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant

Cerca

Del
al

Barcelona

Diumenge, 26 febrer 2017

Exposicions

Mobile World Centre Barcelona. Exposició A Mobile Story, una mostra sobre l'impacte de la tecnologia en el nostre dia dia, i Virtual Escape Room, una experiència de realitat virtual que posa a prova el visitant. Fins al setembre de 2017.

Galeria Balaguer. Exposició Dom, d'Andreja Veluscek. Fins al 31 de març.

Dimecres, 01 març 2017

Presentacions

19.00. Llibreria Múltiplos. Presentació de la publicació de la intervenció artística Transient Senses, d'Alex Arteaga que va realitzar al Pavelló Mies van der Rohe.

Dijous, 02 març 2017

Exposicions

Pavelló Mies van der Rohe. Exposició dels assajos del projecte Transient senses, d'Alex Arteaga.

Inauguracions

18.00. Pavelló Mies van der Rohe. Obertura de l'exposició Transient senses, d'Alex Arteaga, amb una introducció a càrrec de l'artista.

Prop de Barcelona

Diumenge, 26 febrer 2017

Balls

Cabrera de Mar

18.00. Envelat municipal. Sessió de ball amb el Duho Sheila.

Cabrils

18.00. La Fàbrica. Tardes de ball de la gent gran amb el Duet Alma.

Canet de Mar

18.00. Esplai. Sessió de ball.

Carnestoltes

Montgat

11.30. Rua de carnaval. Sortida des de l'escola Marina fins al Parc del Tramvia. Recorregut: Pla de Montgat, Turó del Mar, Les Vilares i Can Maurici.

12.00. Parc del Tramvia. Ball de carnaval i animació a càrrec del grup Plàstics. Hi haurà premis a les millors disfresses en categoria d'adults, infantil i comparses.

Alella

11.00. Plaça de l'Ajutament. Festa del Carnestoltes amb xocolatada popular. Cercavila amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella. Recorregut: pl. de l'Ajuntament, Església, Balmes, Santa Eulàlia, torrent Vallbona, Les Heues, rambla d'Àngel Guimerà, Empedrat del Marxant, torrent Vallbona, Santa Madrona, Balmes, Església i pl. de l'Ajuntament. Animació infantil amb l'espectacle Tot s'hi val!, a càrrec del grup Jordi Tonietti i Cia. Per acabar, cremada del Carnestoltes.

El Masnou

11.00. Plaça Marcel·lina Monteys. Finalitza el termini d'inscripció pel concurs de disfresses

11.30. Inici de la rua, des de la plaça Marcel·lina Monteys fins als Jardins dels Països Catalans on hi haurà el concurs de disfresses amb premis individuals i comparses i amb l'actuació infantil de La Tresca i la Verdesca.

Premià de Dalt

12.00. Plaça de la Vila. Arribada del rei Carnestoltes.

12.30. Gran Rua de Carnaval.

13.30. Lliurament de premis i ball de l'esportista.

18.00. Associació de la Gent Gran (La Benèfica). Ball de disfresses.

Premià de Mar

11.30. Plaça Nova fins a al plaça dels Països Catalans. Carnaval infantil i animació amb Encara Farem Salat.

17.00. XXXI Rua de Carnaval. Recorregut: Gran Via de Lluís Companys, entre les places de Joan Coromines i dels Països Catalans. Abans del lliurament de premis podrem continuar la gresca amb la música de la Premià Jazz Orquestra.

Vilassar de Dalt

10.30. Espai Cívic Les Escoles. Concentració de disfresses.

Descarrega't el calendari 2017