Infraestructures

Adif millorarà les connexions de l'estació del Garraf

Adif “modernitzarà” les connexions ferroviàries de l'estació de Garraf, al terme municipal de Sitges, amb l'objectiu de reduir el risc d'incidències, segons ha fet pública la mateixa empresa. En concret, renovarà set desviaments o canvis d'agulla, substituint-los per altres de millors prestacions. Així, l'ens gestor ferroviari assegura que dotarà l'estació “de més nivells de solidesa” per tal d'“incrementar la fiabilitat, seguretat, regularitat i confort de les circulacions”. Les obres es faran del 26 de setembre al 21 de novembre en horari nocturn. Adif adverteix que els treballs repercutiran en la circulació de set trens de rodalies, un de llarga distància i un tren especial, que hauran de circular per via única entre les estacions de Sitges i Castelldefels Platja. Això comportarà retards d'entre tres i cinc minuts.

Al mateix temps, l'ens gestor ferroviari també adverteix que les obres requeriran que es limiti la velocitat del trànsit ferroviari a l'estació del Garraf “per garantir la seguretat” de la infraestructura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia