Serveis

Incidències en el servei de trens pels forts ruixats

El front de ruixats intensos que va travessar ahir les comarques gironines va provocar algunes incidències en el trànsit ferroviari de la línia del tren de la costa entre Figueres i Portbou. Concretament, els trens de les línies R11 i RG1 circulaven amb retards d'almenys vint minuts per una avaria en el sistema de senyalització entre Figueres i Llançà que van provocar les tempestes elèctriques que havien caigut a la zona. Segons Adif, la incidència va començar a dos quarts d'una del migdia d'ahir. Diversos tècnics es van haver de desplaçar fins al lloc on es va produir l'avaria per solucionar aquest problema. Amb tot, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries assegurava que els combois van continuar circulant “amb seguretat però més lentament”.

Tret d'aquestes incidències ferroviàries, el pas d'aquestes pluges per la demarcació no va significar més intervencions dels serveis d'emergència. Al Pirineu, els ruixats van deixar alguna enfarinada. Tot i l'avís de prealerta del pla Inuncat emès per a la nit passada, les previsions indicaven una millora de la situació meteorològica per avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia