Serhs confirma que comprarà accions de Spanair conjuntament amb altres socis de Femcat

El primer grup turístic de Catalunya, Serhs, serà una de les empreses catalanes que compraran accions de Spanair conjuntament amb altres socis de Femcat, que crearan una associació amb aquest objectiu. En el decurs del sopar anual de l'entitat, el seu president, Ramon Bagó, va anunciar dimecres que la firma havia rebut el vistiplau del consell d'administració per incorporar-se al grup d'empreses pertanyents a la Femcat que adquiriran part de l'accionariat de la companyia aèria. Bagó va remarcar la importància que Serhs «sigui present en una operació vital per a la projecció del país» i va afegir-hi que «no s'hauria entès que el primer grup turístic de Catalunya no hi participés».

Fonts de Serhs consultades ahir van avalar les paraules de Ramon Bagó i van explicar que d'aquí a poques setmanes es donarien a conèixer els membres de la nova associació creada a partir dels socis de la Fundació privada d'Empresaris, Femcat. Des de Femcat ahir es va destacar que «institucionalment no es participarà en l'accionariat de Spanair», fet que evidencia que no tots els socis de la fundació estan interessats a formar part de la nova entitat. Un cop confirmat el nombre d'empreses que sí que participaran en l'accionariat de Spanair, «es distribuirà el percentatge de cadascú en funció de la quantitat aportada». Les mateixes fonts van assegurar que «en cap cas» Serhs afrontaria en solitari la compra d'accions de la companyia aèria i que la constitució de la nova entitat d'empresaris catalans «serà una realitat en breu».

Serhs, amb 1.500 accionistes, va tancar l'exercici del 2008 amb una facturació consolidada de 526,47 milions d'euros, un 10,50% superior a l'exercici passat i amb un benefici net de 5,53 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.