Keirrison, al Benfica; Cáceres, a la Juve

El club portuguès va anunciar ahir la cessió del brasiler, i l'uruguaià podria arribar avui a la Juve, també cedit

El Benfica va fer públic ahir que aquesta temporada el davanter que acaba de fitxar el Barça, Keirrison, jugarà en les seves files. Tot i que el club blaugrana ahir a darrera hora encara no ho havia confirmat oficialment, reconeixia que el conjunt de Lisboa tenia gairebé tots els números d'endur-se l'exjugador del Coritiba i del Palmeiras en una cessió d'un any que es podria ampliar a dos si totes les parts així ho acordessin. L'internacional sub-23 brasiler havia arribat la setmana passada, i un cop aterrat a Barcelona ja sabia que Pep Guardiola havia decidit cedir-lo a un club d'alguna lliga d'Europa. Després que es parlés del Porto i l'Ajax, finalment ha estat el Benfica el que disposarà dels serveis del màxim golejador de l'últim campionat brasiler. Keirrison arribarà avui mateix a Lisboa.

D'altra banda, el representant de Martín Cáceres confia que avui es pugui tancar la cessió del seu jugador a la Juve, que està encara pendent de poder transferir algun jugador que no entra en els plans de Ciro Ferrara. «És cosa d'hores, Cáceres vol anar a la Juve, i la Juve el vol», va afirmar ahir als mitjans de comunicació italians. La idea és tancar la cessió al matí per evitar que Cáceres marxi a la gira americana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.