Infraestructures

Renfe millora l'estació de l'aeroport del Prat

Renfe conclourà dilluns la primera fase de les obres a l'estació de l'aeroport del Prat que permetran millorar el flux de viatgers a l'hora de pujar i baixar del tren, segons ha informat la companyia ferroviària. Aquestes actuacions, que han disposat d'un pressupost de 299.009 euros, han consistit sobretot en el cobriment d'una de les vies, de 160 metres de longitud, el desmuntatge de la catenària i la supressió d'un dels topalls. Amb la nova configuració, s'independitzarà el flux de passatgers en el moment de pujar i baixar del tren.

La inversió es completarà durant el setembre amb el cobriment total de la via, fins a arribar als 200 metres. Aquesta segona fase tindrà un pressupost de 68.494 euros, per la qual cosa l'actuació completa costarà 367.503 euros.

Una mitjana de 10.687 passatgers utilitza diàriament l'estació de l'aeroport del Prat en els seus desplaçaments, una xifra que s'incrementa de forma significativa en el període estival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia