Serveis

Reoberta la línia de tren de mercaderies del Bages

La línia ferroviària de mercaderies entre Sallent i Manresa torna a estar operativa des d'ahir al migdia. Al llarg del matí, operaris de FGC van acabar de reparar el tram de via d'un centenar de metres que es va veure afectat divendres pel descarrilament del comboi que portava potassa de l'empresa Iberpotash, a Santpedor. El descarrilament va tenir lloc quan la via va cedir i tretze vagons van bolcar i van abocar 40.000 quilos de potassa. No es van haver de lamentar danys personals, però la principal preocupació va ser mantenir la qualitat de l'aigua, ja que el descarrilament va tenir lloc just a sobre de la sèquia que nodreix Manresa. Aigües de Manresa va actuar de seguida per desviar l'aigua afectada pel vessament de prop de 40.000 quilos de potassa i no hi va haver cap afectació a la població.

El primer tren des de les instal·lacions de Sallent de l'empresa Iberpotash en direcció al port de Barcelona va sortir a les 12 de la nit, segons fonts de FGC. Avui ja es faran els dos o tres trajectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia