Infraestructures

La UEP també vol la connexió del TAV a Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) va fer públiques ahir les al·legacions que va presentar la setmana passada a l'estudi d'interconnexió de la xarxa viària convencional amb la d'alta velocitat que el Ministeri de Foment va tenir a exposició pública el mes d'octubre. Els empresaris del Penedès són partidaris que la interconnexió entre les dues línies es faci al terme municipal de la Granada-Subirats, ja que això permetria aprofitar l'estació de Vilafranca com a futura estació de trens regionals.

La UEP assegura que la interconnexió al nord de Vilafranca tindria un impacte positiu per a les més de 3.300 empreses censades al Penedès, 325 de les quals tenen una facturació superior als sis milions d'euros. La patronal insisteix en les al·legacions presentades en l'avantatge que suposa per a ciutats com Vilafranca del Penedès, Reus i Tarragona disposar de serveis de l'alta velocitat, tant per al desenvolupament econòmic de la zona com per als potencials passatgers que se'n beneficiarien.

La Unió Empresarial de l'Alt Penedès i el Baix Penedès remarca que l'opció més econòmica, a llarg termini, i la més rendible és la de la connexió a la zona de Vilafranca del Penedès, on hi ha una confluència de comunicacions i l'estació és molt a prop de l'estació d'autobusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia