Administracions

Badalona insta Adif a netejar les vies del tren a la ciutat

L'Ajuntament de Badalona ha instat l'empresa Adif a netejar les vies del tren a la ciutat i a fer un manteniment correcte de les instal·lacions ferroviàries. La petició és la resposta del consistori a les diverses queixes veïnals que ha rebut les darreres setmanes arran de l'acumulació de deixalles a les vies, a la banda del carrer Eduard Maristany.

El regidor d'Espais Públics, Javier López, ha enviat una carta a l'empresa ferroviària en què, a banda de la neteja, es fa incís en la necessitat de revisar les vies ferroviàries i tot l'espai que les envolta i fer-ne un manteniment periòdic.

D'altra banda, l'equip de govern de Badalona (Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA) també s'ha adreçat a la Generalitat, a través del Servei Català de Carreteres de Barcelona, per sol·licitar que es podi la vegetació que hi ha a la confluència de la carretera de la Conreria amb el carrer d'Alella, al barri de les Guixeres, on els autobusos de la línia B3 tenen dificultat per passar perquè topen amb les branques dels arbustos. Tant els veïns com l'empresa d'autobusos Tusgsal han manifestat la seva queixa per aquesta raó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia