3a DIVISIÓ

El Palamós té ocasions de sobres per golejar, però acaba demanant l'hora contra el Premià

Els de Condom encadenen la segona jornada guanyant i mantenint la porteria a zero

ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«És molt important haver mantingut la porteria a zero per segon partit consecutiu»
«En la primera meitat hauríem pogut acabar 2-0 o 3-0, ja que hem tingut força ocasions clares»
«La victòria és totalment justa però em sap greu haver d'acabar patint després d'haver tingut l'ocasió de poder golejar»
6
VICTÒRIES
en onze jornades acumula el Palamós, vuitè

Cinc jornades enrere el Palamós va començar una pèssima ratxa de tres jornades consecutives cedint els tres punts. La setmana passada, però, amb el canvi tàctic exercit per Jordi Condom a Blanes, va començar la recuperació del seu equip i ahir, contra el Premià, va quedar demostrada la reacció. El Palamós va anul·lar el Premià, que poc va poder oferir ofensivament parlant, i hauria pogut marxar al descans amb un resultat molt més favorable que l'1-0 amb el qual s'hi va arribar. Hornuss, de nou, després d'una molt bona centrada de Siscu, va aconseguir l'únic gol del partit en el minut 14. Sobretot perquè Cornellà, a porteria buida, va enviar als núvols una centrada després d'una gran jugada de Jaume Duran.

En el segon temps el guió va mantenir-se, i el Palamós va continuar gaudint i desaprofitant més ocasions de gol. L'entrada de Petalla en el minut 68 va donar més profunditat per la banda, amb contínues pujades que, tanmateix, no van fructificar. La defensa, mentrestant, es mostrava impecable, molt segura, tallant d'arrel qualsevol intent dels rivals en tímides arribades al contraatac. Només un mal rebuig de Salvanyà, que gairebé acaba amb l'empat a 1, va ser l'acció, involuntària, més clara del Premià.

La setmana vinent el Palamós mirarà de mantenir la ratxa al camp de la Rapitenca, que ahir va empatar a 2 a Benavent.


Jordi Condom

PALAMÓS
1
PREMIÀ
0
PALAMÓS:
Bayona, Siscu, Salvanyà, Gimeno, Pep Arau, Marc Vila (Petalla, 68'), Joel Murcia (Ferran, 85'), Cornellà, Carmelo, Jaume Duran i Hornuss (Roca, 90').
PREMIÀ:
Manu, Joel, Litus, Abel, Adrià (Kevin, 70'), Rubèn Salvador, Urbano, Gerard, Charly, Ariño (Ramon, 61') i Rubèn Martínez (Molina, 35').
GOLS:
1-0 (14') Hornuss.
ÀRBITRE:
Otal González.
T.G.:
Als locals Siscu, Cornellà i Jaume Duran, i als visitants Gerard i Joel.
PÚBLIC:
Uns 800 espectadors al Nou Municipal de Palamós.

Hornuss, l'home gol

El davanter francès del Palamós, Julien Hornuss, s'està convertint en la referència ofensiva dels baix-empordanesos. Amb el d'ahir, ja ha fet nou gols en 11 jornades. L'exjugador de l'Eivissa i del Guijuelo, entre altres, i que va debutar en la segona jornada contra el Benavent, ha anotat el 53% del total de gols del seu equip (9 de 17).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.