Economia

Absorvalia treu al mercat banyadors per a nens i adults amb incontinència

L'empresa es va crear fa un any i mig i es dedica a crear i comercialitzar productes absorbents i reutilitzables per a persones amb alguna discapacitat

L'empresa de Massanes Absorvalia ha ampliat la seva gamma de productes amb uns banyadors especials per a nens i nenes, però també per a adults amb algun tipus d'incontinència, principalment fecal. Aquest nou producte s'ha creat perquè “tant els nens com persones adultes amb problemes d'incontinència es trobaven moltes limitacions a l'hora d'accedir a instal·lacions comunes com les piscines”, explica la propietària d'Absorvalia, Mireia Montolio. Els banyadors –també hi ha biquinis– es poden trobar en diferents colors, estampats i talles.

A més de banyadors, Absorvalia disposa de bolquers i compreses que ofereixen unes millors prestacions de confort i salut que els habituals “amb un estalvi evident en el preu i sobretot, com que són reutilitzables, amb una reducció considerable de l'impacte mediambiental”. També disposen de pitets per a excés de salivació tant per a nens com per a adults. Els productes es poden adquirir a través del web de l'empresa.

Absorvalia es va crear fa un any i mig i es dedica a crear i comercialitzar diferents línies de productes absorbents i reutilitzables adreçats tant a nadons com a persones adults amb algun tipus de discapacitat. La idea d'Absorvalia va sorgir després d'una trobada que Montolio va mantenir amb una mare amb dos fills amb discapacitat “molt preocupada per trobar productes adequats per a la situació dels seus fills”. Montolio es va endinsar en el món de l'educació especial i van col·laborar d'aquesta manera en el desenvolupament del projecte.

LA FRASE

En un any i mig hem rebut uns quants premis, entre els quals hi ha el del Consell Comarcal de la Selva
Mireia Montolio
Directora d'Absorvalia

LA XIFRA

12
anys d'experiència
és el que té Montolio en el sector tèxtil; ara treballa amb escoles d'educació especial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia