cultura

Romero i Julieta, detectius privats

Elisenda Roca va ocupar aquest mateix espai el mes passat. Ara hi torna amb un altre acompanyant que, com ella, comença a ser especialista a escriure llibres a quatre mans: Salvador Macip. Ofereixen una novel·la juvenil amb format de gènere negre.

El Max Romero, de 22 anys, estudia criminologia a Londres i és amic del Biel, que viu a Barcelona. Fa temps que no es veuen i el Biel viatja a la capital britànica però... desapareix. El Max es posa en contacte amb la germana del Biel, la Julieta, que té 19 anys i s'ha convertit en una noia molt maca. Entre tots dos buscaran el Biel i descobriran què ha passat, seguint diversos fils d'una trama amb bon ritme. I la tensió sexual entre tots dos protagonistes augmenta. El personatge de la Julieta, resolutiva, llesta i encantadora, esdevé pal de paller de l'obra.

Les xarxes socials i les seves vies de comunicació són ben presents, com els referents culturals i gastronòmics londinencs. Al final deixen la porta oberta a una sèrie protagonitzada pels detectius privats Romero i Julieta.

Doble mortal
Salvador Macip i Elisenda Roca
Editorial: Fanbooks Barcelona, 2017 Pàgines: 176 Preu: 13,95 euros Edat: +14
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia