Serveis

equipaments

L'Escola de Música de Calonge dobla l'espai

Fundada per Adrià Sardó, la van estrenar ahir els 110 alumnes inscrits

Els 110 alumnes de l'Escola de Música Adrià Sardó de Calonge van estrenar ahir l'ampliació i reforma de l'equipament, que es troba ubicat a l'hotel d'entitats, a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. L'equipament musical, que es va inaugurar oficialment dissabte al migdia amb la presència del mestre fundador, Adrià Sardó, ha doblat el seu espai inicial. Així, ara, l'escola té una superfície de 130m² que es reparteix en sis aules. I cada aula, arran de la tradició de músics del municipi, està dedicada a un mestre. Així, les sales porten els noms de Ricard Viladesau, Jaume Esteve, Josep Sardó, Miquel Faig, Josep Mercader i Rafael Colom. En l'acte inaugural, l'alcalde de Calonge, Jordi Soler, va explicar la importància de la millora del servei educatiu “per formar nous músics”: “Perquè el nostre poble sempre ha tingut una tradició musical important que ara volem impulsar.” L'escola ofereix la possibilitat d'estudiar piano, saxo, flauta, flabiol, guitarra, violí, violoncel, bateria, guitarra elèctrica i baix a partir dels 4 anys.

La reforma s'ha concretat en una redistribució dels espais interiors, la renovació del paviment, l'aïllament acústic, la pintura i la millora de l'accés. La millora de l'equipament ha comportat una inversió de 64.506 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.