Debaten a Calella com ajudar els alumnes a guanyar-se la vida

La missió clàssica de l'escola és ajudar a créixer els alumnes en coneixements, però també formar les persones amb els recursos suficients per poder-se guanyar la vida. Més de mig miler de mestres i personal docent de les Escoles Pies de Catalunya es van reunir ahir a Calella, en una jornada pedagògica, per reflexionar al voltant de què significa guanyar-se la vida i com han d'ajudar els alumnes a fer-ho amb les millors condicions. Durant la jornada es va parlar de com està canviant la valoració que les generacions més joves tenen de la feina, però també es va incidir en la dimensió més basada en la interioritat de la persona quan hi ha de fer front.

«La jornada no pretén tenir un impacte pràctic, sinó esdevenir un moment de reflexió per als professionals», va explicar ahir Joan Vila, secretari general de les Escoles Pies de Catalunya, que també va assenyalar que l'objectiu d'aquestes trobades, que anualment i des de fa vint-i-dos anys organitza aquesta institució, és també millorar les eines educatives de cara a oferir un correcte acompanyament als alumnes i reforçar alguns valors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.