Dionisio de la Varga, nou president de la Cooperativa Obrera Tarraconense

La Cooperativa Obrera Tarraconense (COT) ha renovat els membres de la junta del consell rector. Segons es va aprovar en la darrera assemblea general extraordinària, que es va convocar el dia 18 de març passat, el nou president de l'entitat és Dionisio de la Varga Hernández. La resta de membres de la junta del consell rector són Maria Lluïsa Garcia Sánchez (secretària), Àngel Conesa González (vocal-vicepresident), Emili Guillemat Bernat (vocal-tresorer) i Xavier Plana Fuster, Manuel Rivera Moral i Neus Pàmies Juárez (vocals).

La nova junta s'ha marcat com una de les fites més importants de gestió «garantir la pervivència del patrimoni heretat per la Cooperativa Obrera, testimoni dels esforços dels nostres predecessors, i ampliar-ne la base social». A més, es plantegen «enfortir els lligams amb les entitats allotjades a l'edifici, que asseguren la continuïtat de la cultura tradicional a la nostra ciutat» i «facilitar les activitats dels grups usuaris del Teatre El Magatzem, que han d'estar dotats d'autonomia necessària, tant per a la creació cultural com per a la relació amb l'administració».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.