Cultura

Neix un canal de televisió per Internet especialitzat en continguts culturals dels territoris de parla catalana

Té vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l'actualitat cultural

Sies.tv és el nom de la nova televisió per Internet que aquest mateix dimecres ha començat a emetre a través del web www.sies.tv., amb la vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l'actualitat cultural.
Aquesta televisió IP, que emet a través d'Internet, pretén ser un nou concepte de televisió a la carta, on l'usuari pot escollir què vol veure i en quin moment amb la condició de tenir capacitat de banda ampla i dispositius multimèdia com ordinadors personals, PDA o telèfons mòbils 3G.

Les càpsules informatives que es poden trobar al web tenen entre tres i cinc minuts de durada i pertanyen a àmbits tan diversos com la gastronomia, el cinema, el teatre o les arts plàstiques, entre d'altres.

El finançament d'aquest projecte, gestat a Girona i "únic a Catalunya", segons els seus impulsors, es basa en la publicitat i compta amb partners com Bonart. Revista d'art o la productora audiovisual Imago.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.