Economia

ECONOMIA

Rubí crea una nova borsa de treball en línia dirigida a empreses i treballadors

El web www.impes.cat/borsadetreball completarà el servei presencial de l'IMPES

En dos anys s'han triplicat les atencions d'intermediació laboral

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de l'Ajuntament de Rubí ha inaugurat aquesta setmana una nova borsa de treball en línia amb l'objectiu d'agilitzar la interrelació entre els treballadors locals que cerquen feina i les empreses que n'ofereixen. La nova aplicació, disponible al web www.impes.cat/borsadetreball, és de lliure inscripció per part dels ciutadans i dels empresaris, i permet tant que els primers es puguin adherir a les ofertes disponibles com que els segons puguin consultar els currículums que hi hagi introduïts segons les seves necessitats laborals. D'aquesta manera, es podrà reduir la llista d'espera actual –destinada a l'atenció presencial–, els membres de la qual ja han estat avisats per correu electrònic de l'existència del nou servei.

“En els últims dos anys hem triplicat el nombre d'atencions a l'IMPES, i necessitàvem alguna eina més per oferir una solució més ràpida als usuaris que busquen feina”, va destacar la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Maria Mas, que va destacar que “el web s'ha fet amb mitjans propis i ha costat molta feina. També creu que la simplificació dels tràmits no només farà augmentar el nombre d'empreses interessades, sinó que també en captarà de poblacions del voltant. “El procés és molt senzill, tant introduir el currículum com descriure l'oferta”, va dir el responsable de la borsa de l'IMPES, Moisès Rodríguez.

LA XIFRA

2.700
atencions
a persones sense feina es van registrar durant tot l'any 2009 a la borsa de treball de l'IMPES.

LA FRASE

Necessitàvem alguna eina més per oferir una solució més ràpida als usuaris que busquen feina
Maria Mas
REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE RUBÍ

Nova certificació per a l'IMPES

En els últims dies, l'IMPES ha rebut una nova certificació que s'afegeix a l'ISO - 9001, la que regula els principis bàsics dels sistemes de gestió de la qualitat, i que l'Institut té des de l'any 2003. Es tracta de la de l'OHSAS 18001, relacionada amb la prevenció de riscos laborals. El de Rubí és un dels primers ajuntaments que aconsegueix aquesta certificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia