«Catalonia Today» rep el premi Memorial Francesc Macià 2010

Jordi Porta, Cristóbal Colón i la Fundació Ared, també van ser premiats

El premi Memorial Francesc Macià, que atorga cada any la Fundació Irla, ha estat atorgat a la revista Catalonia Today «per la seva acció social en favor de la cultura». El guardó es va lliurar ahir durant la Nit Irla, al FAD de Barcelona, i va ser recollit pel director de la publicació, Germà Capdevila, que va destacar la importància d'aquest premi per a tots el que fan cada mes Catalonia Today, «no només pel reconeixement que significa de la seva doble tasca de donar a conèixer l'actualitat catalana als estrangers i de contribuir a la millora del nivell d'anglès dels catalans, sinó pel fet que el guardó porti el nom de Francesc Macià, potser la figura que més va contribuir a la projecció internacional de Catalunya a partir dels fets de Prats de Molló.» Segons Capdevila: «Catalonia Today, d'alguna manera, és continuadora d'aquesta tasca, la de difondre Catalunya a l'exterior.»

Altres premiats

En el marc de la Nit Irla, també va rebre el Memorial Francesc Macià l'ex-president d'Òmnium Jordi Porta. La Fundació Josep Irla també lliura anualment el Memorial Lluís Companys. En aquesta edició, els guardonats han estat Cristóbal Colón, de la cooperativa La Fageda, i la Fundació Ared.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.