Cultura

Antònia Font enregistra el seu nou àlbum a Bratislava

Antònia Font acaba de començar l'enregistrament del seu nou àlbum a l'Studio 2 de la Ràdio Nacional Eslovaca. Decidits a dinamitar el concepte de Grans Èxits, els mallorquins han arribat avui a Bratislava (Eslovàquia) per reconstruir el millor del seu repertori en col·laboració amb la Bratislava Symphony Orchestra, una autèntica referència entre les formacions simfòniques de l'Est.

Amb una cinquantena de músics de corda i vent interpretant els arranjaments realitzats pel violoncel·lista i compositor mallorquí Miquel Àngel Aguiló, himnes com Alegria, Robot i Wa yeah descobreixen perspectives inèdites i plenament emocionants.

Es publicarà el novembre
Després de l'estada a Bratislava, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu), Pere Manel Debon (bateria), Joan Roca (baix) i Jaume Manresa continuaran a Palma el procés creatiu d'un treball on apareixen representats els seus cinc discs anteriors i que es publicarà el proper mes de novembre en un doble CD que incorporarà un DVD addicional amb imatges inèdites, videografia i makin' off.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.