Societat

300 entitats es comprometen a consumir productes etiquetats en català

L'acte ha tingut lloc a la fira mercat De Tot Cat, que s'ha inaugurat avui a Girona

Més de 300 entitats i institucions d'arreu de Catalunya han fet públic aquest divendres a Girona el seu compromís de consumir productes etiquetats en català.

El conseller d'Innovació, Josep Huguet, que ha assistit a l'acte, ha fet una crida a l'empresariat català perquè etiqueti els productes en aquesta llengua ja que en època de crisi global "cal sortir al món". Segons ha dit, el mercat espanyol és l'únic que es comporta de "forma al·lèrgica davant el català i aquest només representa una petita part del mercat mundial, per tant el món no rebutja el català".

L'anomenat Compromís de Girona ha estat un dels actes cabdals de la fira mercat De Tot Cat, que s'ha inaugurat avui a la Fira de Girona. Hi participen uns 70 expositors i fins a diumenge s'han programat activitats, actuacions musicals o xerrades per promoure i normalitzar l'ús del català en tots els àmbits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.