Infraestructures

castellbisbal

Preocupa l'entorn de l'enllaç AP-7 i A-2

La comissió d'alcaldes afectats demana a Foment que es faci càrrec de la recuperació de la llera del riu

Els alcaldes i tinents d'alcaldes de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, El Papiol, Rubí, Sant Cugat i Terrassa, van traslladar ahir al Ministeri de Foment la seva preocupació sobre com quedarà l'entorn de l'enllaç entre l'AP-7 i l'AP-2 un cop acabin les obres. La comissió dels municipis afectats va fer una visita per conèixer l'evolució dels treballs de la infraestructura que s'han reprès el mes de març després que s'haguessin aturat a l'estiu.

L'alcalde de Corbera, Josep Canals, va demanar que l'acumulació del material d'obra quedi amb una “certa ordenació” que no alteri l'entorn del riu Llobregat. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està fent una recuperació entre la passera groga de Sant Andreu i Corbera, que ha quedat suspesa per la represa dels treballs de l'enllaç. “Volem que quan acabi l'obra, hi hagi una compensació per recuperar aquest espai com a trànsit de persones a les dues vores del riu”, va explicar Canals. Ahir li ho van plantejar al cap d'àrea de Planejament, Projectes i Obres de Catalunya del Ministeri de Foment, Ramon Juanola, que va apuntar els problemes per finançar-ho. La comissió, però, insistirà amb aquesta petició en les properes reunions de treball.

Després de la visita a les obres de l'enllaç, l'alcaldessa de Castellbisbal, Maria Dolors Conde, que ha liderat la plataforma, va assegurar que “estem molt satisfets, perquè hem lluitat molt perquè les obres es reprenguessin”. Conde va avançar que la comissió es mantindrà activa per fer-ne seguiment. Amb tot, no s'ha aclarit quins seran els terminis d'acabament, que s'havien fixat a principis del 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.