cultura

tarragona

Albert Pla i Pau Riba, en el festival Mirall Sonor

Demà arrenca a la demarcació tarragonina la segona edició del festival Mirall Sonor, que té Albert Pla i Pau Riba com a caps de cartell. En total, la iniciativa oferirà tres concerts des de demà i fins dissabte a Tarragona i a Rasquera.

El festival començarà demà a la nit a la sala El Cau de Tarragona amb Damo Suzuki, vocalista de la banda alemanya Can, que estarà acompanyada per la banda barcelonina Cuzo. En el concert també hi actuarà el barceloní Guillamino.

Divendres, el festival es traslladarà a la sala Lo Submarino de Rasquera amb el concert que oferiran Pau Riba, que tindrà la col·laboració de Les Aus, i Carles Ribot, considerat una jove promesa del panorama musical.

Mirall Sonor es tancarà dissabte amb el primer concert a Tarragona d'Albert Pla en els darrers quatre anys. Pla disposarà de la complicitat a l'escenari del guitarrista de flamenc Diego Cortés. L'actuació tindrà lloc a la Sala Zero, i, com a teloners, actuaran 4t 1a, un grup de Barcelona que debuta amb el disc El món en un cafè i que tocaran per primer cop a la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.