Educació

Badalona

Les escoles pendents hauran d'esperar

La consellera Rigau ho confirma a la plataforma Badalona es Mou

Les escoles públiques pendents de fer o d'ampliar a Badalona hauran d'esperar temps de bonança econòmica. Les darreres manifestacions fetes fa setmanes en aquest sentit per fonts de la conselleria d'Ensenyament ja anaven en aquesta línia, però dimarts va ser la mateixa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau (CiU), qui va confirmar que, per ara, les prioritats inversores de la Generalitat no són la construcció de nous centres, com ara el Bufalà II, el Montigalà i el Ventós Mir, ni l'acabament del Lola Anglada o el trasllat de l'institut Ventura Gassol. Rigau va fer aquestes afirmacions a membres de la plataforma Badalona es Mou, que es van concentrar davant el Parlament de Catalunya per protestar per l'endarreriment de la construcció d'aquests centres.

Esmenes al pressupost

En aquella sessió, Rigau va desgranar els punts destacats del pressupost que la Generalitat destinarà enguany a l'àrea educativa. Uns comptes als quals han presentat esmenes els grups municipals del PSC i d'ICV-EUiA. Els socialistes reclamen dotació econòmica per construir els centres i els ecosocialistes, que es compleixin els compromisos adquirits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.