Comunicació

Una odissea a alta mar

Antena 3 enllesteix la minisèrie de sis capítols ‘El corazón del océano', basada en fets reals i ambientada en el segle XVI

Antena 3 ha acabat a Andalusia el rodatge d'El corazón del océano, una minisèrie, de sis capítols, basada en un fet real recollit en la novel·la homònima d'Elvira Menéndez. La ficció, produïda per Globomedia i protagonitzada per la catalana Íngrid Rubio i per Hugo Silva, narra l'odissea que van viure 80 donzelles de la cort espanyola, en el segle XVI, que van ser enviades, per la corona espanyola, a tenir fills amb els colonitzadors espanyols i, així, garantir l'existència de fills de bona sang. Durant els sis anys que dura el viatge, les donzelles s'hauran de defensar dels atacs de pirates, de la persecució dels indis, de la competència amb els portuguesos i, fins i tot, s'hauran d'enfrontar a 2.000 km de selva, que hauran de recórrer fins a arribar a la seva destinació. Resumint, una aventura comandada per dones en plena època de conquestes.

Hugo Silva (Los hombres de Paco) es transforma en la minisèrie en el capità Salazar. Per la seva banda, Íngrid Rubio (Infidels) interpreta Mencía de Calderón, l'esposa de Juan de Sanabria, que, després de la seva mort, dirigeix l'expedició, en la qual també s'embarcaran, entre altres joves, Ana (Clara Lago, Lex) i Alonso (Álvaro Cervantes, Punta Escarlata).

Completen el repartiment Ferran Villajosana, Víctor Clavijo, María Cantuel, Hiba Abouk i Ane Gabarain. La direcció de la minisèrie va a càrrec de Pablo Barrera i Guillermo Fernández Groizard.

De Colòmbia a Andalusia

El rodatge d'El corazón del océano es va desenvolupar durant nou setmanes a Colòmbia, per passar després pel port esportiu Puerto Sherry, d'El Puerto de Santa Maria (Cadis), on es va gravar una de les escenes més violentes de la ficció, una espectacular batalla de pirates. El rodatge va acabar a Huelva a mitjan juliol.

Aquesta nova minisèrie d'Antena 3 intentarà tenir millor resultat que la sèrie Piratas, que va emetre Tele 5 fa uns mesos i que es va acomiadar sense donar el resultat esperat quant a audiència, ja que va passar d'un bon 17,2% de quota de pantalla, en el seu primer capítol, a un 10,3% en l'últim capítol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.