Successos

tribunals

Presó per al porter d'una discoteca que va llançar al mar un noi malferit a Lloret

L'acusat reconeix que va colpejar la víctima fins a deixar-la inconscient

Accepta tres anys de presó com a autor d'un delicte d'intent d'homicidi

Gheorgita Marian Sauciuc, un jove de 24 anys de nacionalitat romanesa que el 2007 treballava de porter en una discoteca de Lloret de Mar, va reconèixer ahir a l'Audiència de Girona que l'1 de setembre d'aquell any va colpejar un client de l'establiment fins a deixar-lo inconscient i que, després, el va llançar al mar. En el judici, celebrat a la secció quarta, les parts van arribar a una conformitat i l'acusat va acceptar tres anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi. Tant la fiscalia com l'acusació particular van rebaixar de nou anys a tres la seva petició de pena contra l'inculpat basant-se en dos atenuants. Un dels arguments és que va admetre haver comès l'agressió sabent que amb la seva acció podia posar fi a la vida del denunciant i, en segon lloc, també li va jugar a favor el fet de demostrar que té la voluntat de pagar els 1.650 euros d'indemnització que li reclama la víctima, Abdelkader Harram –l'advocat de la defensa va revelar que dimecres el seu client va realitzar el primer ingrés de 200 euros al compte de l'afectat–.

En el seu al·legat final, Marian va demanar perdó a Harram, si bé va matisar que “tots dos anaven beguts”. Cal recordar que el succés va tenir lloc a les quatre de la matinada, quan l'acusat, que estava vigilant a la porta de la discoteca, va discutir amb la víctima. Després va seguir Harram fins a la platja Sa Caleta, on li va propinar nombrosos cops de puny i puntades de peu, que van provocar que el denunciant caigués al terra. Tot i la situació d'inferioritat de Harram, va continuar pegant-lo al cap, fins que la víctima va perdre la consciència. Llavors, el va agafar pels braços, el va arrossegar per la sorra i el va tirar a l'aigua, on va quedar de cap per avall, fins que va ser rescatat encara inconscient per dues persones. A causa d'aquest episodi, va estar un mes de baixa laboral en patir un traumatisme cranioencefàlic, una fractura a la mandíbula, diversos hematomes, una ferida al genoll i una altra a la zona lumbar.

LA FRASE

Sabia que amb la meva acció la víctima podia morir. Demano perdó. Tos dos anàvem beguts
Gheorgita Marian Sauciuc
acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi

LA DATA

01.09.07
El processat va donar cops de puny i puntades de peu al denunciant a la platja Sa Caleta, i el va tirar a l'aigua.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.