Successos

Policial

Expulsions d'anada i tornada

Dos malfactors reincidents que havien estat expulsats fa unes setmanes al Marroc ja han tornat i divendres els van detenir un altre cop

Un va ser arrestat durant una batussa a Salt

Els darrers dies, comandaments policials de tots els cossos i responsables de seguretat municipals, s'han congratulat per les favorables repercussions sobre la seguretat ciutadana i les estadístiques que han suposat les anomenades “expulsions qualificades” de malfactors estrangers multireincidents. Fa una setmana, en els actes oficials de la festa dels Sants Àngels Custodis, el comissari Sebastià Trapote i el subdelegat del govern de l'Estat a Girona, Francesc Francisco-Busquets, destacaven en el seu discurs la detenció en el darrer any de 60 d'aquests malfactors tan molestos. Però l'alegria dura poc a la casa dels uniformats. Dos dels multireincidents notables que feia poques setmanes que havien estat expulsats al Marroc, acompanyats per uns agents de la comissaria de Girona fins que tenen els peus al seu país, van tornar a aparèixer divendres a Girona i Salt. Un d'ells va ser detectat a Girona i va ser detingut en comprovar que no podia estar al país. L'altre, Aldemahid El Abou-malek, que acumula un bon grapat de detencions i que havia estat portat al Marroc el mes de juny, va tornar a caure a mans de la policia després que es veiés involucrat en una baralla a Salt. Tots dos van ser posats a disposició de la brigada d'estrangeria de la Policía Nacional, que va reiniciar els tràmits per a la seva reexpulsió i els va traslladar a un centre d'internament d'estrangers.

Aldelmahid El Abou-malek, que acumula nombrosos antecedents policials tant per casos de robatori com per violència de gènere, no va tenir cap dubte a l'hora de decidir a qui havien de comunicar la seva darrera detenció: a la dona de qui té ordre d'allunyament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.