Sense - El Punt

garraf

L'eix diagonal s'obrirà el proper 2 de desembre

Recoder anuncia la inauguració en la Fira de Novembre de Vilanova

L'eix diagonal, la infraestructura que ha d'unir Vilanova amb Manresa passant per Vilafranca i Igualada, s'inaugurarà oficialment el 2 de desembre. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va anunciar la data oficial d'obertura integral de la via ahir, a la capital del Garraf. El tram entre Vilanova i Vilafranca i la connexió amb l'eix transversal són les dues parts del recorregut encara pendents d'estrenar. La nova infraestructura “obrirà relacions entre quatre capitals mitjanes de Catalunya” i es convertirà en “una oportunitat per donar més força a l'economia” d'aquests territoris, segons Recoder. El conseller va admetre que encara queden “alguns serrells” per resoldre sobre els danys causats a veïns de Canyelles, pendents encara de solucionar els desperfectes als habitatges.

Fira a Vilanova

Recoder va anunciar la data oficial d'estrena de l'eix diagonal ahir, en la inauguració de la Fira de Novembre de Vilanova. El certamen, de caire multisectorial i obert fins demà al vespre, arriba enguany a la xifra rècord de 346 expositors. Una de les novetats és l'obertura de la fira al mar, amb la instal·lació dels estands de la rambla de la Pau, a més de la rambla Principal i la plaça de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.