L'Auckland ja somia amb el Barça

L'equip neozelandès va vèncer l'Al-Ahly (0-2) en la prèvia del mundial de clubs i dissabte es jugarà un lloc en les semifinals amb l'Atlante

AL-AHLY

0

AUCKLAND

2

AL-AHLY:

Abdalla, Surour, Mohammed (Waleed, 84'), Abbas, Bare, Rabo, Yaqoot, Ali (Madanchi, 54'), Jaber, Khamis i Hussain (Rashid, 46').

AUCKLAND:

Spoonley, Hogg, Williams, Lee, Coombes, Koprivcic (Jordan, 71'), Vicelich, Hayne (Feneridis, 85'), McGeorge, Uhlmann (Campbell, 91') i Dickinson.

GOLS:

0-1 (45') Dickinson. 0-2 (67') Coombes.

ÀRBITRE:

Carlos Simon.
T.G.:
Ali, Khamis, McGeorge i Coombes.

L'Auckland City, que el 2006 s'havia estrenat en el mundial de clubs perdent els dos partits –contra l'Al-Ahly egipci i el Jeonbuk coreà–, va obtenir ahir una victòria històrica en vèncer els amfitrions, l'Al-Ahly de Dubai, en la prèvia. Amb aquesta victòria, l'equip neozelandès es classifica per als quarts, en què s'enfrontarà amb l'Atlante. De moment, ahir va oferir una bona imatge contra l'Al-Ahly, que va tenir bones ocasions en el primer temps, però que les va desaprofitar i va acabar concedint dos gols a Adam Dickinson i Chad Coombes. El primer va arribar en els instants finals del primer temps, i el segon en el minut 67, amb un xut de Coombes des de 30 metres.

El rival del Barça en semifinals, doncs, sortirà de l'eliminatòria entre l'Auckland i l'Atlante que es jugarà dissabte. Els mexicans, clars favorits, fa dies que s'entrenen a Abu Dhabi, on van viatjar amb tres reforços recents: Antonio Pérez, Fausto Ruiz i el brasiler Lucas Silva.

Sabella elogia el Barça.

L'Estudiantes també es prepara ja a Abu Dhabi, i ahir el tècnic, Alejandro Sabella, va parlar del Barça: «És el millor equip del món. Juga de memòria i es desdobla bé per defensar i atacar. Amb sort, et deixen la pilota una estona.» Uns elogis que va repetir a l'hora de valorar la feina de Guardiola: «Era un futbolista exquisit i t'adonaves que seria entrenador. Es nota que ha anat creixent amb els anys.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.