Economia

Projectes innovadors al Parc Tecnològic de la UdG

Una empresa russa i una de sud-africana desenvolupen al Parc Científic i Tecnològic de la UdG una màquina de neteja i desinfecció ecològica i una crema contra l'envelliment i una altra contra la cel·lulitis, respectivament. El fabricant sud-africà JO'M Cosmètics i l'empresa russa Aquaeca es van instal·lar al parc a través del programa Develop your talent, impulsat pel parc i la Diputació de Girona. A més, han obtingut un ajut de prop de 100.000 euros cadascuna d'Invest in Spain, la societat per a la promoció i atracció de les inversions exteriors que depèn del Ministeri d'Indústria. Aquaeca ha rebut 96.129 euros d'ajut i JO'M Cosmetics, 98.190.

L'empresa sud-africana té previst destinar 218.200 euros a desenvolupar les dues cremes en el marc d'un projecte que es durà a terme en col·laboració amb una empresa espanyola i una de francesa. Actualment, segons el responsable de mercats internacionals de J0'M Cosmètics, Tshiamo Tladi, es fan assajos clínics i la previsió es començar a comercialitzar els nous productes a partir del març del 2012 a Europa, Amèrica i Sud-àfrica.

Pel que fa a la firma russa, aquesta té previst invertir 137.328 euros a desenvolupar la màquina que per mitjà d'aigua i sal neteja i desinfecta. Aquaeca és el segon producte que es crea al parc de la Universitat de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.