Societat

Un camió amb 5.500 pollastres bolca a Tortosa

Nombrosos animals han mort com a conseqüència del sinistre, que no ha acabat produint afectacions importants al trànsit

Eren transportats des d'Alcanyís fins un escorxador a Alacant per la C-42

Un camió carregat amb 5.500 pollastres ha bolcat aquest dimarts a la tarda a la rotonda de l'autovia C-42, a Tortosa. El sinistre, en el qual han mort nombrosos animals, no ha ocasionat finalment importants problemes al trànsit, atès que el camió ha quedat bolcat al talús exterior de la circumval·lació pròxima a l'encreuament amb el canal de l'Esquerra de l'Ebre, coneguda com la rotonda d'Anguera.

Els animals eren transportats des d'Alcanyís (Terol) fins un escorxador a Alacant. Després de l'accident, molts pollastres han quedat alliberats de les gàbies però s'han mantingut agrupats i immòbils al recer del camió. L'empresa propietària ha enviat un grup d'homes per recollir i traslladar els animals.

Agents de la policia local de Tortosa han senyalitzat i tallat al trànsit un dels carrils de la rotonda on una grua de grans dimensions s'ha encarregat d'aixecar el camió bolcat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.