Més esport

Una lumbàlgia aparta Vilà del preolímpic

Gimnàstica artística. Les lesions tornen a marcar la trajectòria de la gimnasta, que tenia coll avall el bitllet per anar als Jocs de Londres

Definitivament el 2011 no va ser l'any de Clàudia Vilà. Perquè si les lesions ja li van impedir participar en el Mundial de Japó a l'octubre, el dia abans que la Federació estatal fes el control selectiu per anar al preolímpic de Londres –dijous-, que es fa del 10 al 13 de gener a Londres i en el qual la selecció estatal s'ha de guanyar la plaça per tornar-hi en els Jocs a l'estiu, la gimnasta de Sant Martí Vell va patir una lumbàlgia que li va impedir ni tant sols participar-hi. La setmana que ve, 10 gimnastes lluitaran per aconseguir la plaça olímpica, a la qual hi acudiran les 5 que estiguin en millor estat de forma abans dels Jocs. De moment l'absència de Clàudia Vilà al procés de classificació previ a la cita olímpica no la descarta per als Jocs, però sí que li treu números perquè primer ha d'esperar que l'equip entri als Jocs. I després recuperar-se i no tornar a recaure per tal de poder estar entre les cinc millors quan la federació estatal esculli l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.