Més esport

Mig miler de participants desafien el fred a Quart

Ciclisme. La localitat del Gironès va acollir la primera prova de l'Open BTT BMW, que aquest any compta amb una competició paral·lela de cursa a peu

El canadenc Cameron Jette (Scott 3 Rox Racing) es va apuntar la victòria en la primera de les quatre proves de l'Open de BTT BMW, que es disputarà aquest mes de febrer amb quatre proves diferents. Ahir al matí a Quart, tot i les baixes temperatures anunciades gairebé 400 ciclistes van participar en les diferents curses. En la de categoria elit, Jette –està preparant la copa del món de l'especialitat amb les curses que es disputen a la demarcació– va completar el recorregut de 35 quilòmetres en 1h23:41, i va treure poc més d'un minut d'avantatge al segon i al tercer, Francesc Freixer (Bicis Esteve) i Christian Collados (Esteve Grup Esportiu). Pel que fa a la volta curta, que tenia un recorregut de 20 quilòmetres, el cadet Xavier Ferrer (Palafrugell C.C.) es va endur la victòria amb molta claredat (1h16:23), amb més de tres minuts i mig sobre el segon, Alexi Viguier (VTT Cross Country) i cinc sobre els seus companys d'equip Guillem Cassú i Marc Vila. La jornada de BTT la van completar les curses de promoció per a nens i nenes seguint el model de la copa gironina de BTT, d'un i dos quilòmetres. La segona prova de l'Open serà diumenge que ve a Llorà.

Més de 100 participants en l'Open Trail Tradeinn

b.s.

L'Open Trail Tradeinn és la principal novetat de la segona edició de l'Open de BTT BMW, que aprofita la infraestructura de la competició de bicicleta de muntanya per obrir una altra competició de curses a peu i que està organitzat pel Club Matxacuca. Ahir, a Quart, hi van participar un centenar de persones sobre un recorregut de 22 quilòmetres. Roberto Sancho i Oscar Carrasco, del Matxacuca, van ser els dos primers classificats en categoria masculina, amb 1h36:57 i 1h39:22. Josep Sancao (UE Caldes) va ser tercer amb 1h43:31. En categoria femenina l'atleta del Matxacuca Paloma Lobera es va endur la victòria amb una marca de 2h04:07. Marcia Garcia i Núria Puig van completar el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.