HOQUEI SOBRE PATINS / GOLDEN CUP

Insistència i treball

Catalunya va iniciar la Golden Cup derrotant una sòlida Angola

Des de l'inici va intentar guanyar un rival que no es va rendir mai

Catalunya va començar la Blanes Golden Cup derrotant una Angola força sòlida, i ho va aconseguir gràcies a la seva insistència en atac i al treball realitzat. La selecció catalana va agafar el domini de la bola i va mirar d'inaugurar el marcador des de l'inici, però Angola es mostrava segura a darrere i en atac no tenia pressa i intentava elaborar les seves ocasions. Després d'un parell de bones accions del porter d'Angola, la selecció catalana va trencar la defensa africana amb un xut llunyà de Grasas, 0-1. Amb el marcador en contra Angola va ser una mica més incisiva en atac. Catalunya va disposar d'un penal per ampliar el resultat en el minut 17, però Carbó va enviar al pal el segon intent després d'haver marcat el primer, que li van fer repetir. La insistència en atac dels jugadors de la selecció catalana va tenir el seu premi i a cinc minuts del descans Rocasalbas va marcar el 0-2. La perseverança de Feixas lluitant per la bola va significar un penal que ell mateix va transformar a 40 segons del descans.

Tot just després de servir de centre en la segona meitat, Cáceres amb un potent xut de mitja pista va enviar la bola a la creueta. La resposta d'Angola va ser un llançament al pal de Rui Miguel tres minuts després. Una altra clara ocasió dels africans va ser un penal comés per Cáceres que Llaverola va desviar molt bé. Angola no es va rendir i a set minuts del final va marcar l'1-3, que va ser contestat de seguida amb el gol definitiu de Francesc Gil.