2a DIVISIÓ B

GRAMENET

La Grama s'assegura el primer fitxatge: Nando (Atlético Madrid B)

La Grama està a punt de fer oficial el fitxatge del jove migcampista Nando, un futbolista de 21 anys que la temporada passada va militar en el filial de l'Atlético de Madrid i que vist que no té possibilitats de pujar al primer equip colchonero ha decidit tornar a Catalunya. Nando es va formar al Mataró, en què va tenir un paper molt destacat en el juvenil de la divisió d'honor, i va acabar debutant en el primer equip maresmenc, a tercera divisió. Es tracta d'un pivot defensiu d'un perfil similar al de Xavi Muñoz, però encara més jove, i ocuparà una de les places sub-23. Un dels seus punts forts és el joc aeri, i la seva joventut li deixa un ample marge de millora amb vista al futur.

Nando es convertirà, doncs, en la primera incorporació de la Grama per a la temporada 2009/10. L'equip colomenc està gairebé construït des de la porteria (Barragán i Miguel Ramos), passant per la defensa (Lao, Rubén, Raúl Rodríguez, Rezzónico, Jorge i Medina), el mig del camp (Alfaro, Joaquín, Nando, Expósito, Aaron) i ara caldrà potenciar l'olfacte golejador de l'equip, que es pot ressentir de la marxa de Meca (segura) i de les possibles baixes de Monti i Pugui si no se'ls pot retenir.

Davanter diferent a Meca.

La secretaria tècnica de la Grama ja té una sèrie de candidats per substituir el murcià José Manuel Meca a la línia atacant. En el mercat s'està buscant un futbolista que tingui un perfil una mica diferent al del pitxitxi de l'any passat. Meca era un rematador excel·lent, però un pèl estàtic, i ara s'està buscant un futbolista que ofereixi una gamma més àmplia de moviments per fer més versàtil l'atac del conjunt de Santa Coloma.


La Grama tanca el reforç del mig, que arriba del filial de l'Atlético

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.