VOLEIBOL

El SPiSP renuncia a jugar a Europa

El club tarragoní diu que per motius econòmics no pot afrontar les despeses de la copa CEV, la segona en importància

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha decidit renunciar a jugar la competició europea aquesta propera temporada per motius econòmics. Els tarragonins estaven inscrits per disputar la copa CEV, la segona en importància. El club ha estudiat les dificultats per cobrir les despeses que pot generar aquesta competició i s'ha vist obligat a presentar la seva renuncia uns dies abans que es faci el sorteig dels emparellaments, que està previst per a avui mateix.

Després de la seva bona temporada en la superlliga, en què va finalitzar en la cinquena posició, el SPiSP es va guanyar una plaça per disputar una competició europea, la copa Challenge que és la tercera en importància. La renúncia del Sòria a jugar la lliga de campions, però, va fer que la Federació Espanyola de Voleibol el fes pujar un esglaó a Europa i el situés en la copa CEV, la segona competició. Disputar aquesta copa CEV també significa que si l'equip perd la primera eliminatòria passarà a disputar els setzens de final de la copa Challenge, amb la qual cosa hauria d'afrontar les despeses d'una altra eliminatòria europea.

El club té clar que disputar una competició europea és un premi important i un bon reconeixement a l'esforç que va fer l'equip la campanya passada, però també sap que no suposa cap benefici econòmic, i per això s'ha vist obligat a dia adéu a Europa.

El SPiSP es quedarà sense jugar per segon cop a Europa, després que ja ho hagués fet en la campanya 2000/01. En aquella ocasió, va organitzar un dels tornejos de la segona fase de la copa CEV, en què quatre equips van lluitar per la primer plaça i per continuar endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.