Bàsquet

A Navarro ara li falla un turmell

Bàsquet. ACB. L'escorta, que es concentrarà demà amb la resta de la selecció espanyola, va admetre que la fasciïtis millora. Sada diu que els Grizzlies i el València són alternatives al Barça

Demà quedarà concentrada a Madrid la selecció espanyola, que ha de jugar els Jocs Olímpics d'aquí a un mes. La màxima preocupació és saber com arribarà Juan Carlos Navarro a la cita. L'estrella del Barça Regal ha arribat al tram final de lliga amb problemes físics per culpa d'una fasciïtis plantar que arrossega des de fa temps. “M'incorporaré el mateix dia que la resta de companys, però els primers dos o tres dies no faré cap exercici de pista amb l'equip, sinó que faré un treball més de gimnàs i de recuperació per evitar tenir impactes que em puguin perjudicar.”

El fet de tenir molèsties per la fasciïtis, però, ha fet que Navarro forcés amb l'altre peu (el dret), i ara té fort dolor al turmell. El jugador fa temps que està fent tractament i, fins i tot, durant la final contra el Madrid li van haver de fer punxades per evitar el dolor i la inflamació.

El futur de Sada

“La meva prioritat és el Barça perquè penso que és el millor club, però no tanco portes a res”, va dir el base, que va admetre que, com a alternatives pel curs vinent hi ha els Grizzlies de Marc Gasol i també el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.