Educació

L'IES Federica Montseny de Burjassot presenta un pla de convivència novell

El centre vol complementar i enriquir l'educació acadèmica a base de programes relacionats amb la participació democràtica de l'alumnat

L'institut de Secundària Federica Montseny ha presentat el projecte “Federica conviu”, amb el qual el centre pretén complementar i enriquir l'educació acadèmica de l'alumnat a partir de programes i activitats orientades a la potenciació de les relacions de convivència i a la participació democràtica.

La proposta, integra projectes amb els què el centre ha estat treballant darrerament i pels quals ha estat premiat pels organismes estatals i autonòmics. Ara pensa aprofundir en l'animació a la lectura, la promoció dela cultura i de les arts, la qualitat de l'escola pública i el respecte al medi ambient a partir d'iniciatives sostenibles.

Les activitats programades dins del projecte “Federica conviu” van adreçades a tots els col·lectius que configuren la comunitat educativa i la ciutadania en general.

El programa es desenvoluparà durant tres trimestres i ho farà mitjançant blocs temàtics. El primer dels quals porta com a motivació “les arrels”, el segon, “el llac”i el tercer “la terra”. D'aquesta manera, abraçaran teatre, xarrades divulgatives, cursos específics, pràctiques de noves tecnologies i tallers mediambientals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.