La jornada de l'acolliment lingüístic reunirà un centenar de persones a Tarragona

El delegat del govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, inaugurarà demà, a les nou del matí, la quarta jornada de presentació de materials i experiències relacionades amb l'acolliment lingüístic, organitzada per la secretaria de Política Lingüística amb la col·laboració de la secretaria per a la Immigració i el Departament d'Educació.

La jornada, que inclourà un seguit d'activitats sobre llengua i immigració, té com a objectiu «trobar elements de col·laboració que ajudin a coordinar les accions que es fan en matèria d'acolliment lingüístic». En aquesta ocasió, els organitzadors han concebut un canvi de format en la jornada, d'una banda pel que fa a l'horari, que s'ha adaptat als assistents, i de l'altra quant als continguts, que seran «més innovadors». Es mantindran les presentacions breus de materials i experiències i, com a novetat, es projectarà una pel·lícula del realitzador de cinema, fotògraf i comunicador Daniel Lagartofernández, Ni fàcil ni difícil, i després es farà un debat sobre la interculturalitat.

En aquesta jornada s'han ampliat el número de places fins a 120, a causa de l'èxit de participació de les altres sessions. Els participants són tècnics d'immigració, tècnics de normalització lingüística, treballadors socials, personal de l'equip de llengua i cohesió social del Departament d'Educació i professorat d'escoles d'adults, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.