Medi ambient

medi ambient

La fira Eco.sí, de Girona, amplia el format per potenciar la participació

Es crearan fòrums de debat, anomenats àgores, d'un màxim de cent persones

Arcadi Oliveras, Triodos Bank i Jaume Barberà, entre els convidats

La fira dedicada a la cultura ecològica a Girona, Eco.Sí, ampliarà el format de conferències i xerrades d'edicions anteriors amb les àgores, espais de debat sobre temes concrets en els quals hi podran participar activament fins a un màxim de cent persones. Se'n faran sis, que giraran al voltant dels següents temes: feminitat i salut, emprenedoria, procés constituent, sobirania energètica i bioconstrucció, economia del bé comú i espiritualitat. Cada àgora tindrà una o més persones encarregades de dinamitzar-la i d'incentivar la participació. A l'àgora d'economia del bé comú hi participarà el periodista Jaume Barberà, i en la d'espiritualitat, el monjo tibetà i diputat per Europa del govern tibetà a l'exili, Thubten Wangchen. Sofia Style serà a l'àgora de feminitat i salut. La participació a les àgores serà oberta a tothom, prèvia inscripció.

Més de cent activitats

Els debats s'iniciaran amb un diàleg entre l'economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveras, i el subdirector de Triodos Bank, Joan Melé.

A la fira d'aquest any, que arriba a la vuitena edició, hi haurà més de cent activitats, centrades entorn de vuit eixos: alimentació i agricultura, mercat de la terra, gastronomia, educació, salut, família, bioconstrucció i energies alternatives i tèxtil i cosmètica. Els objectius d'aquestes activitats són difondre i impulsar els hàbits saludables, responsables, ecològics i sostenibles. Hi participaran més de 130 expositors i s'espera arribar als 8.000 visitants. A més de disposar de cinc sales de conferències i tallers, una de les activitats centrals tornarà a ser el mercat de productes ecològics de temporada. Demostracions gastronòmiques, tallers, xerrades, conferències, desfilades de moda i l'Espai Dona completaran el programa. A més, hi haurà una zona de treball en xarxa per promoure els contactes empresarials.

LA DATA

31.5.2013
començarà
la fira Eco.sí, que s'inaugurarà a les quatre de la tarda i durarà fins a les vuit del vespre del 2 de juny.

LA XIFRA

130
expositors
participaran a la fira, una vintena menys que l'any passat. S'esperen uns 8.000 visitants.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.